Vacature ervaren adviseur HRM

Ben jij een ervaren adviseur HRM met ambitie?  

Wil jij als  ervaren  HRM-adviseur  uitgedaagd  worden in projecten bij diverse organisaties op het gebied van volkshuisvesting en wonen? Ben jij ondernemend genoeg om kansen te zien én die commercieel te benutten bij je opdrachtgevers? En heb je de all-round kennis en ervaring om die kansen in de volle breedte te benutten? Ontdek dan de uitdagingen bij Atrivé.  

Atrivé is een ambitieus advies- en onderzoeksbureau op het terrein van sociale huisvesting en wonen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door onze brede dienstverlening strekt onze klantenkring zich uit van woningcorporaties en huurdersorganisaties tot overheden en zorg- en welzijnsorganisaties. We hebben een hechte band met onze opdrachtgevers. Een band gebouwd op vertrouwen en respect. Precies zo is de band met onze medewerkers.  

Jouw betekenisvolle uitdaging  

Jij bent voor jouw opdrachtgevers hún HRM-adviseur. Wat worden jouw werkzaamheden? 

 • Verkennen van HRM-vraagstukken samen met de klant, komen tot een passende oplossing
 • Adviseren over inrichtings- en structureringsvraagstukken
 • Faciliteren van een SPP-traject
 • Onderzoeken van functies en concretiseren van werk in functieprofielen
 • Toepassen van onze functiewaarderingsmethodiek CATS
 • Adviseren over functieniveaus en niveauverhoudingen
 • Verzorgen van trainingen
 • Helpen van klanten bij verandering en implementatie

Het voornaamste deel van je tijd besteed je voor en bij de opdrachtgevers. Daarnaast ben je een actief lid van het team en draag je bij aan verdere ontwikkeling van het organisatieadvieswerk, Atrivé en jezelf.

Dit neem jij mee  

Je hebt aantoonbare advieservaring en een afgeronde hbo/wo-opleiding. En, belangrijker nog: je hebt de ambitie om al die ervaring om te zetten in concrete projecten voor onze klanten. Je hebt de sociale vaardigheden en het netwerk om dingen voor elkaar te krijgen. De opdrachtgevers die je bedient, kunnen er dus op vertrouwen dat jij, dankzij een hands-on mentaliteit, daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel, de klus klaart.  

Dit vind je bij ons  

Samenwerken binnen een team met ambitieuze professionals zoals jij: dat is wat je hier vindt. Bij ons krijg je échte ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en het inrichten van je werkzaamheden en je agenda. Ons kantoor bevindt zich op een prachtige plek aan de rand van het bruisende centrum van Utrecht met uitzicht op de Domtoren. Een fijne plek in een authentiek pand met een krakende trap. Je werkt waar jij dat wilt: op ons kantoor of bij de klant, thuis of onderweg. Ons kantoor is niet jouw vaste werkplek, maar een ontmoetingsplaats waar jij samen met je collega’s bouwt aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Daarbij kun je sparren met de HRM-professionals en organisatieadviseurs.  

De vijf belangrijkste redenen om bij Atrivé te willen werken:  impact / groei / teamgevoel / vrijheid / plezier. Je vindt ze HIER nader toegelicht.

En vanzelfsprekend kun je rekenen op:   

 • Een arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur. 
 • Salarisindicatie: € 4.000 - 5.250 (afhankelijk van jouw expertise en werkervaring) 
 • 30 vakantiedagen, volledige reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling. 
 • Ruimte voor jouw ontwikkeling. Wij organiseren intervisies, trainingen en sessies waarin we kennis delen en inspiratie op doen met elkaar. 

Krijg jij hier goede zin van?

Bij Atrivé houden we van actieve mensen met initiatief. Wil jij meer halen uit je carrière en je ambitie? Neem dan snel contact met ons op. De procedure is als volgt:

 1. Solliciteer - Herken je jezelf in deze vacature en heb je interesse? Wat leuk!   
 2. Mail je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@atrive.nl ter attentie van Sylvia Raben. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sylvia Raben 06 12 56 56 74 (of indien geen gehoor met Hanjo Lagas 06 25 05 17 88)
 3. Eerste gesprek  
 4. Tweede gesprek  
 5. Assessment en bespreken assessment  
 6. Contractvoorstel en in dienst  

Ja ik heb interesse

Heb je vragen? Neem contact met mij op!

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Hanjo Lagas
T: 06 - 25 05 17 88
E:h.lagas@atrive.nl
LinkedIn
Hanjo Lagas

Atrivé nieuwsbrief

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er speelt in de markt van wonen, en van de vacatures in die markt.