Janine Boers

06 - 25 05 18 03

Leer mij beter kennen

Samen maatschappelijke meerwaarde creëren: krachtig, verbonden en dienstbaar

Aantrekkelijke regionale woonvisies met sturingskracht, betekenisvolle prestatieafspraken met uitvoeringskracht, vitale allianties in wijken en dorpen, krachtige bewonersparticipatie, ondernemingsplannen met focus, zelfsturende teams, gezonde werkgemeenschappen en verbonden professionals.

Senior adviseur strategie en ontwikkeling

Sinds 2006 werk ik als senior adviseur bij Atrivé, waarvan drie jaren  als directeur personeel en ontwikkeling. Gegroeid tot een ervaren procesbegeleider van complexe besluitvormingsvraagstukken, vaak voor meerdere opdrachtgevers en belanghebbenden. Naast (fysiek-ruimtelijke) transitievraagstukken voor overheden, markt en maatschappelijke organisaties, ben ik als adviseur ook betrokken bij talent- en leiderschapsontwikkeling, coaching en training.

 

Thuis in diverse rollen

Van doortastende projectmanager, verbindende katalysator, enthousiasmerende gespreksleider tot spiegelende coach. De kern van mijn talenten draait in essentie om 1 ding: beweging en verbinding weten te creëren. Het is wat ik al mijn leven lang doe. Van het ingezette spel op het schoolplein tot 7 wethouders ‘verleiden’ samen door de bocht te gaan. Soms via de weg van de inhoud, soms via de weg van de relatie en soms via de weg van het proces. Proactiviteit en wederzijdse afhankelijkheid zijn voor mij belangrijke handelingsperspectieven.

Eén verlangen staat altijd centraal:

...echt contact maken en bijdragen aan de groei van mensen, organisaties en gebieden. Hiervoor stel ik mijn hoofd, hart, handen en een vleugje Twentse tongval beschikbaar. Krachtig, verbonden en dienstbaar. Elke professional wil bijdragen aan het succes van zijn organisatie, gezien en gewaardeerd worden! Zo simpel is het.

Janine:

"Zelfinzicht is de sleutel tot elk veranderproces."

Mijn expertises

Mijn projecten

Regionaal woonakkoord Gooi en Vechtstreek
Woonvisie regio Rotterdam
Insights Discovery
TMA
Atrivé Integriteitsspel
Teamontwikkeling bij TBV
Samen dorpskrachten ontketenen
Een verhaal over leiderschap

Regionaal woonakkoord Gooi en Vechtstreek

Net als andere regio’s in de provincie Noord-Holland, zijn ook de gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek gevraagd om met de provincie een Woonakkoord te sluiten. De regio Gooi en Vechtstreek heeft optimaal gebruikgemaakt van de vormvrije invulling.

Lees meer

Regionale woonvisie: handig om te hebben, spannend om te maken

De veertien gemeenten in de regio Rotterdam werken samen op het terrein van Wonen in het Samenwerkingsverband Wonen regio Rotterdam (SvWrR). Een regionale visie zorgt ervoor dat gemeenten elkaar kunnen helpen en zelfs versterken in hun doelstellingen. 

Lees meer

Met Insights Discovery aan de slag

Met behulp van Insights Discovery krijgen medewerkers inzicht in hun eigen gedrag en mogelijke valkuilen. Medewerkers leren aan de hand van Insights Discovery ook elkaars sterke punten kennen en waarderen, met alle positieve gevolgen van dien.

Lees meer

Matchen en ontwikkelen met TMA

Het landschap van corporaties en gemeenten is enorm in beweging. Niet alleen organisaties moeten wendbaar zijn, medewerkers ook. Om organisatiedoelen te realiseren, heb je medewerkers met de juiste drive en talenten nodig. De TMA methode maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van de persoonlijkheid, het potentieel en de ontwikkelmogelijkheden te maken.

Lees meer

Integriteit: oefenen in omgaan met ethische kwesties

Omgaan met ethische kwesties is een vaardigheid; dat leer je niet uit een boek, maar door te oefenen. Steeds meer organisaties werken actief aan integriteit. Het integriteitsspel van Atrivé helpt hierbij. 

Lees meer

Een hecht en effectief samenspel in het MT? Teamontwikkeling daagt uit en helpt.

Bij TBV begeleidde Janine Boers een traject van teamontwikkeling. Bestuurder  Paul Kouijzer doet verslag.

Lees meer

Samen dorpskrachten ontketenen

Gemeenten zoeken naar nieuwe wegen om de vitaliteit in dorpen te versterken. Verbinding maken en verbonden raken! Daar gaat het om. Samen het dorp toekomstbestendig maken. Het draait daarbij om alle facetten: wonen, werken en leven.

Lees meer

Een verhaal over leiderschap

 l’escaut staat aan de vooravond van implementatie van resultaatverantwoordelijke teams. Atrivé ondersteunt hierin. Verrassende gesprekken met Insights Discovery als basis.

Lees meer

Neem contact met mij op

Leg je vraag voor en ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Janine Boers
T: 06 - 25 05 18 03
E:j.boers@atrive.nl
LinkedIn
Janine Boers