Janine Boers treedt toe tot directie Atrivé

Janine blijft ook als senior adviseur, assessor en teamcoach actief bij onze opdrachtgevers.

Maatschappelijke gedrevenheid en professioneel maatwerk geborgd door de komst van nieuw directielid Janine Boers

Vanaf 1 augustus 2022 treedt Janine Boers toe tot de directie van Atrivé en vormt dan samen met Robert van Bendegem de directie en het bestuur van Atrivé. Janine is sinds 2006 werkzaam bij Atrivé. Ze is een ervaren adviseur en procesbegeleider van woonvraagstukken voor overheden, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties. Als ervaren teamcoach geniet Janine van het werken met (management-)teams, leiders en toezichthouders.

 

Janine:

“Atrivé is een sterk merk en een uniek adviesbureau met maatschappelijk gedreven mensen. Ik vind het nog elke dag bijzonder dat Atrivé eigendom is van de medewerkers én dat we dagelijks impact hebben op een maatschappelijk urgent thema als wonen. Een veilig thuis is een grondrecht en een eerste levensbehoefte, en helaas niet vanzelfsprekend. Atrivé-adviseurs werken elke dag met verstand, hart en ziel samen met hun opdrachtgevers aan deze uitdaging.
Ons DNA: jonge mensen vinden bij ons boeiende maatschappelijke projecten én de kans om te leren. Ze krijgen ondersteuning in hun persoonlijke ontwikkeling én ruimte en verantwoordelijkheid om in hun advieswerk te groeien. Voor medioren en senioren is het een groot goed dat zij hun kennis en ervaring en autonome gedachtegoed ten volle kunnen benutten. Ook geeft het hen plezier om bij te dragen aan de ontwikkeling van ons bureau en de jongere collega’s. Kortom: samen gaan en staan. En we houden van feestjes!
Het vinden en binden van nieuwe talenten die hun liefde voor het adviesvak én een passie voor wonen met ons delen is een uitdaging.
Ik ben dankbaar dat ik al 16 jaren onderdeel mag zijn van Atrivé en ik kijk er naar uit om, vanuit de aanvullende rol als directeur, Atrivé te ondersteunen waar mogelijk en te leiden waar nodig; met een vleugje Twentse tongval.”

Janine blijft ook als senior adviseur, assessor en teamcoach actief bij onze opdrachtgevers.

 

Robert van Bendegem, directeur van Atrivé,

Robert van Bendegemover de aanstelling van Janine Boers:

“Wij (de collega’s en ik) zijn blij dat Janine de rol van directeur op zich wil nemen. Zoals een collega het verwoordde: “Janine is en ademt het Atrivé-DNA en het is fijn dat dit wordt gecontinueerd in de directie". De kracht van Janine is het binden en boeien van mensen en dat is een waardevol talent. Wat ze ook kan en doet, is het leren van het adviesvak aan een nieuwe generatie adviseurs. Dit alles om voor onze opdrachtgevers elke dag het verschil te maken.”

 

 

De Olifant en het VogeltjeLogo Atrivé

Atrivé heeft een eigenzinnig logo  waaraan iedere adviseur een eigen kleur geeft. Elke adviseur vertelt het verhaal op eigen wijze.
 
De olifant heeft kracht en is gedreven en loyaal. De olifant visualiseert de sterke basis met kennis.
Het ranke dynamische vogeltje zit op het hoogste punt en overziet het pad. Het vogeltje analyseert en symboliseert het detail. Het vogeltje bepaalt de koers en houdt de olifant op het goede pad.

Kortom:
De olifant als motor en energie van de verandering, het vogeltje als de richting van de verandering. (Geïnspireerd op de metafoor van Jonathan Haidt over de olifant, de berijder en het pad.)

Janine:

Ik kijk er naar uit om, vanuit de aanvullende rol als directeur, Atrivé te ondersteunen waar mogelijk en te leiden waar nodig. Neem contact met me op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden van Atrivé.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Janine Boers
T: 06 - 25 05 18 03
E:j.boers@atrive.nl
LinkedIn
Janine Boers