Vrijheid

werken waar en wanneer je wilt

Vrijheid, hand in hand met verantwoordelijkheid !

Werken waar je maar wilt

Op kantoor komen we voornamelijk om elkaar te ontmoeten. Maar als je geconcentreerd een rapport wilt uitwerken, heb je vaak een ander plekje waar je veel liever zit. Bijvoorbeeld op je eigen balkon, zodat je ook de kat af en toe een aai over de bol kan geven. Of je kent een rustig plekje in de natuur waar je goede wifi hebt. Allemaal prima wat ons betreft. Want als jij je goed voelt komt dat ook ten goede aan de kwaliteit van je werk. Een win-win situatie dus.

Werken wanneer je wilt

Bijvoorbeeld als je 's middags je kind uit school moet halen, maar wel 's avonds tijd hebt om te werken. Dan werk je dat rapport toch gewoon 's avonds uit. Ook als je de ene week wat meer werkt en de andere week wat minder, zijn we daar flexibel in. Het is natuurlijk overbodig om te zeggen dat die vrijheid wel gepaard gaat met verantwoordelijkheid. Jij bent natuurlijk verantwoordelijk voor goede kwaliteit van je werk en tijdige oplevering.

Kies je eigen ontwikkelingspad

Het adviesterrein van Wonen is breed. En (gelukkig) is ieder mens anders. Sommigen hebben meer passie voor onderzoek, en anderen hebben graag direct contact met de bewoners. Ook zijn er mensen die zich graag bezig houden met formuleren van beleid, of die graag regelmatig ergens gedetacheerd worden als bijvoorbeeld bestuurssecretaris. Bij Atrivé ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelingspad. Je onderzoekt wat je goed ligt, en verdiept je verder in waar je graag 'voor gaat'. Hoe mooi kan het zijn!!!

Geen keurslijf maar eigenheid

Onze opdrachtgevers hebben behalve met het bedrijf Atrivé ook te maken met jou als persoon. En hoe dichter jij bij jezelf staat en vanuit je persoonlijke waarden handelt, hoe beter je kunt presteren en jezelf kunt onderscheiden. Daarin zit je magneetwerking. Dat is de reden waarom we bij Atrivé niemand in een keurslijf proberen te krijgen.