Plezier

tijdens en na het werk

Samen beleven maakt het mooier !

De 24-uurs van Atrivé

Één keer per jaar plannen we een gezamenlijke teambuilding waarbij, naast een inhoudelijk deel er veel aandacht is voor de collegiale banden. Door sport, spel en goede gesprekken leren we elkaar ook op een andere manier kennen. We kijken er altijd met veel voldoening en plezier op terug. 

Jong Atrivé

Binnen Atrivé ondernemen de jongere adviseurs regelmatig extra activiteiten buiten het werk. Samen eten of samen een drankje op een terras. Een echte leeftijdsgrens is er niet maar sommige activiteiten (of tijdstippen) vragen echt om jeugdige conditie ;-)

Samen lunchen

Atrivé bestaat al lang en al die tijd werd door de medewerkers het 'samen lunchen' als prettig en waardevol ervaren. Even je hoofd losmaken zodat je er daarna weer fris tegenaan kan. Tijdens de lunch hoeft het niet over het werk te gaan. Afhankelijk van de kantooromgeving de afgelopen jaren werd er met plezier gebruik gemaakt van een gezamenlijke lunchtafel, maar ook werd het werk soms even onderbroken aan de ping-pong-tafel.

Warme relaties met oud-Atrivé-ers

Als je fijne banden hebt met je collega's, en sommige daarvan zetten hun carrière elders voort, wil je ze natuurlijk nog wel af en toe eens zien. Dan maak je toch gewoon een afspraak. Altijd leuk!

Samen sporten

Adviseren is topsport. Geen wonder dat veel Atrivé-ers ook sportief zijn. Zowel op teambuildingsdagen, als ook soms buiten werktijd wordt door Atrivé-ers samen gesport: hardlopen, squashen, tennissen, fietsen, suppen, buitenfitness. Zo blijf je lekker fit.

Terugkerende Atrivé-ers

Ieder mens zet stappen in zijn werkend leven. Soms komen oud-Atrivé-ers na wat omzwervingen, en na het opdoen van de nodige ervaringen, weer bij Atrivé terug. Dat is natuurlijk niet voor niets: goede sfeer, goede arbeidsvoorwaarden en gelegenheid om je kennis en ervaring nuttig te gebruiken in de maatschappij. Geen wonder dat je dan na een aantal jaren weer terugkomt als Atrivé-er.