WERKEN BIJ ATRIVÉ

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Een paar van je toekomstige collega's aan het woord

                     

        Lees hier meer de groeimogelijkheden bij Atrivé.                                            Lees hier meer over het over teamgevoel bij Atrivé.           

Vijf redenen om bij Atrivé te werken

IMPACT
GROEI
TEAMGEVOEL
VRIJHEID
PLEZIER

vanuit onze maatschappelijke gedrevenheid

Atrivé draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op het terrein van wonen, leefbaarheid en verduurzaming. We werken voornamelijk voor woningcorporaties en gemeenten. Voor hen willen we graag van (inhoudelijke) betekenis zijn. Dat is een belangrijke drijfveer van ons.

lees hier hoe wij met ons werk impact hebben

leren en ontwikkelen als adviseur

Adviseur zijn betekent: 'je blijvend ontwikkelen'. En dan draait het bij ons zeker niet alleen om kennis, maar ook om vaardigheden en gedrag. Naast gerichtheid op kennis, kwaliteit en werkende oplossingen, richten we ons leren en ontwikkelen zeker ook op het vermogen tot het bouwen aan persoonlijke relaties met vertrouwen en gevoel voor de (persoonlijke) vraagstukken van de opdrachtgever.

lees hier hoe je als Atrivé-er kunt groeien in je rol

we doen het samen!

Als je wilt leren en ontwikkelen heb je meer nodig dan boeken en internet-tutorials. We blijven op de hoogte van de actualiteit en leren van onze projecten, maar we leren ook zeker van elkaar. De samenwerking maakt ons sterker en minder kwetsbaar. En 'last but not least': het samenwerken geeft ons ook veel plezier.

lees hier waarom wij genieten van het werken in teams

werken waar en wanneer je wilt

.... maar dat gaat natuurlijk wel hand in hand met je eigen verantwoordelijkheid. We houden van mensen die zichzelf durven zijn, maar die wel hun afspraken nakomen. Je hebt bij Atrivé veel vrijheid, maar we gaan er van uit dat je genoeg initiatief hebt om zelf je eigen ontwikkelingspad te kiezen, en te zorgen voor kwaliteit in je werk.

lees hier over de vrijheden in je werk bij Atrivé

tijdens en na het werk

Vanuit de gedachte 'work hard, play hard' laten we de spanning op de boog ook regelmatig even los. We ontmoeten elkaar ook buiten het werk en ondernemen dan graag leuke activiteiten, soms zelfs ook met oud-werknemers. 

til hier een tipje van de sluier op om ons te zien als we samen leuke dingen doen

Vacatures bij Atrivé

Interim-werk via Atrivé

En wat doen we dan zoal?