Bewustwording Langer Thuis

Senioren wonen langer thuis. Daar kan je als gemeente of corporatie bij helpen.

Senioren wonen het liefst zo lang mogelijk thuis. Of dat kan, hangt uiteraard af van de eigen gezondheid maar ook van onder meer de geschiktheid van de woning, het terug kunnen vallen op het sociale netwerk en de inzet van mantelzorg. Je kan daar als gemeente of corporatie bij helpen. Atrivé ondersteunt je daar graag bij, samen met onze samenwerkingspartner GeneratieThuis.

Via Mijn Huis op Maat werken wij aan bewustwording: de bewoner gaat begrijpen dat hij/zij zelf moet beslissen en handelen om langer comfortabel en veilig zelfstandig te kunnen blijven wonen. Je kunt met behulp van het programma Mijn Huis op Maat senioren motiveren en faciliteren bij de te maken keuzen: verhuizen of de huidige woning aanpassen? Door onze diversiteit aan projecten op het terrein van wonen en zorg zijn wij goed op de hoogte van de behoeften van senioren, ontwikkelingen in de markt en de rollen en belangen van betrokken partijen.

Projectleiding

Wij verzorgen de gehele projectleiding en programmacoördinatie rondom de bewustwording van senioren. Onze kracht ligt in het samenwerken met partijen die zich lokaal inzetten voor oudere bewoners, mantelzorgers en mensen met een beperking.

 

Projecten

Blogs

Meer weten? Neem contact op met Atrivé of met de mensen van Generatiethuis.