Atrivé heeft jarenlang ervaring met werving en selectie van bestuurders, commissarissen, managers, beleidsmedewerkers, sleutelfiguren en interimmanagers. Ons wervings- en selectieproces is transparant en zorgvuldig. 
Wij richten ons daarbij op de organisatie waar wij voor werven, en op de marktomstandigheden. Meer weten? Lees onze blog over de SPOT-methode.

 

Voor het assessment hanteren wij de TMA methode. Deze kan ook worden gebruikt ter ondersteuning aan de toets geschiktheid- en betrouwbaarheid bij de werving van een bestuurder of commissaris.

  

 

Werving van een bestuurder of commissaris

Ben je op zoek naar een nieuwe bestuurder of een commissaris? Onze procedure voldoet aan de door de wet gestelde eisen, zoals een functieprofiel, een transparant selectieproces, het referenten onderzoek, de aanvraag van de Verklaring omtrent Gedrag en een door de kandidaat ingevuld betrouwbaarheidsformulier. Ook zorgen wij voor een uitgebreid ingevuld motiveringsformulier en eventueel voor de noodzakelijke geschiktheidsmatrix van de raad van commissarissen of een meerhoofdig bestuur. Wij bieden in aanvulling op het proces een pre-employment screening en/of een assessment.De toets geschiktheid en betrouwbaarheid kan worden ervaren als een ingewikkeld proces. Onze adviseurs weten waar ze op moeten letten en waarborgen dat de kandidaat zorgvuldig door de procedure wordt geleid.Zie ook de blog "Zelfevaluatie scherpt toezichtvisie en fit-en-proper-test aan" of lees verder over de geschiktheid- en betrouwbaarheidstoets.

 

Vacatures en succesvolle wervingen

Adviseurs voor dit onderwerp

Hulp nodig bij werving en selectie?

Neem contact op met onze coördinator Ismay Huisman.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Anouk Oude Vrielink
T: 06 - 233 733 91
E:a.oudevrielink@atrive.nl
LinkedIn
Anouk Oude Vrielink