Wij zien op veel plekken de veranderingsbereidheid groeien. Het kriebelt, het bruist. Mensen willen waarde toevoegen. Mensen eisen ruimte voor professionaliteit. Willen betekenisvol werk dat impact heeft. Steeds meer corporaties vragen proactief aan hun stakeholders of de handelwijze van hun organisatie congruent is met hun verwachtingen. Ze halen hieruit de aanwijzingen voor verbetering van de eigen organisatie. Hoe schep je de beste condities voor een vitale organisatie met betrokken en deskundige mensen die doen wat nodig is?

Atrivé als uw actieve reisgenoot

Die vraag heeft ons al op veel mooie nieuwe plekken gebracht. We mogen in verandertrajecten bouwen aan de kanteling van lijn naar procesgericht werken, betekenis geven aan begrippen als zelforganisatie. Teams effectiever en efficiënter met elkaar laten samenwerken. Door onze ervaringen weten we steeds beter hoe in jouw organisatie beweging ontstaat. Lees daarover bijvoorbeeld onze blog over "Resultaatverantwoordelijke teams" waarin wij onze ervaring met jou delen. Bij succesvol veranderen hoort een eenduidige visie van het management op veranderen, de gewenste route en de eigen rolinvulling. Goed voorbeeld doet volgen. Naarmate doelen beter doorleefd worden, is het makkelijker ze te realiseren.

Veranderprogramma’s zijn altijd maatwerk

We zoeken aansluiting bij de ambities, de veranderingsbereidheid van de organisatie en de lopende werkprocessen. Het verandertraject is een ‘levend’ proces, waarin medewerkers zelf de weg plaveien. Wij willen graag jullie actieve reisgenoot zijn, die in diverse rollen bijdragen levert: als reisbegeleider, soms als gids, dan weer als drager van tassen en rugzakken. Graag gaan we met jou na wat een goede eerste stap kan zijn. Een goed begin is het halve werk.

Advies en dienstverlening

Een hecht en effectief samenspel in het MT? Teamontwikkeling daagt uit en helpt.

Een interview met Paul Kouijzer en Frank Metsemakers van TBV Wonen over teamontwikkeling door Janine Boers

Hoe kunnen wij helpen?

Leg je vraag voor aan onze experts, wij adviseren graag.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Janine Boers
T: 06 - 25 05 18 03
E:j.boers@atrive.nl
LinkedIn
Janine Boers