Onze kandidaten kunnen het verschil maken

Is in jouw organisatie een probleem, wil je een verandering in gang zetten of een verbetering doorvoeren, dan is een tijdelijke invulling door een kandidaat met toegevoegde waarde de oplossing. Atrivé zorgt voor de goede match.

 

Snel en flexibel inzetten

Een vacature op cruciale posities komt meestal niet gelegen. Ook niet als het vertrek gewenst of noodzakelijk is. Zelden is sprake van een situatie waarin je je kunt veroorloven een pas op de plaats te maken. Dat is ook niet nodig. Onze kandidaten kunnen meteen aan de slag. Ze kennen de gemeentemarkt, de inhoud van de vraagstukken en de politieke besluitvormingsprocessen.

 

Kennis en kwaliteit

De opdrachten zijn divers, de inzet en professionaliteit dezelfde. Onze kandidaten hebben ervaring als directeur, manager, kwartiermaker, beleidsadviseur of onderzoeker. Onze vakgebieden: wonen, sociaal domein, lokale en regionale samenwerking, prestatie-afspraken, invulling energietransitie en duurzaamheidsconvenanten.

Een interimmer die bij je past

De professionals van Atrivé hebben, behalve kennis van hun vakgebied, ook de juiste competenties voor een doortastende aanpak. Maar minstens zo belangrijk vinden wij de match tussen opdrachtgever en gedetacheerde. Je kunt altijd vrijblijvend kennismaken met de voorgestelde kandidaten.

 

Uitgevoerde interim opdrachten

We hebben onder andere onderstaande interim functies vervuld:

  • Detachering Gemeente Rotterdam: Wonen en langer thuis
  • Detachering Gemeente Meierijstad: integratie na fusie en versnelling woningbouw
  • Detachering Gemeente Koggenland: manager
  • Detachering Gemeente Putten: beleidsondersteuning wonen-welzijn-zorg
  • Detachering bij Planbureau voor de Leefomgeving: onderzoek ontwikkelingen woningmarkt
  • Advies/detachering gemeente Bronckhorst: huisvesting jongeren middels CPO

Tijdelijke ondersteuning nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een afspraak om je vraag te bespreken.