Onze kandidaten kunnen het verschil maken

Kom je op cruciale plaatsen in je organisatie mensen tekort, wil je een verandering in gang zetten of een verbetering doorvoeren, dan is een tijdelijke invulling door een kandidaat met toegevoegde waarde de oplossing. Atrivé zorgt voor de goede match.

Sturings- en capaciteitsvraagstuk

Een vacature komt meestal niet gelegen. Ook niet als het vertrek gewenst of noodzakelijk is. Zelden is sprake van een situatie waarin je je kunt veroorloven een pas op de plaats te maken. Dat is ook niet nodig. Onze kandidaten kunnen meteen aan de slag. Ze kennen de corporatiesector, de inhoud van de vraagstukken en de processen.

Functie-inrichting, begeleiding en coaching

De opdrachten zijn divers, de inzet en professionaliteit dezelfde. Ook worden we gevraagd nieuwe functies vorm te geven en/of nieuwe functionarissen in hun functie te coachen.

Een interimmer die bij je past

Atrivé heeft een groot landelijk netwerk van interimmers met inhoudelijke en procesmatige ervaring bij woningcorporaties. Zij hebben ervaring als bestuurder, directeur, manager, kwartiermaker, beleidsmedewerker of bestuurssecretaris. Wij bieden altijd een kandidaat die gewend is om in een interim-situatie te werken en die kennis heeft van de gewenste vakgebieden.
Minstens zo belangrijk vinden wij de match als het gaat om de persoonlijkheid. Een interimmer die past bij het vraagstuk, kan zorgen voor het gewenste resultaat. Dit kan betekenen dat je iemand zoekt die niet lijkt op de zittende functionaris, maar verschil maakt. Je kunt altijd vrijblijvend kennismaken met de voorgestelde kandidaten.

 

 

 

Uitgevoerde interim opdrachten

We hebben onder andere onderstaande interim functies vervuld:

  • Teamleider Wonen, Woonveste
  • Beleidsmedewerker Vastgoed-Wonen, Vecht & Omstreken (zie onder)
  • Beleidsmedewerker Rijswijk Wonen (zie onder)
  • Interim-manager Vastgoedbeheer, ZOwonen
  • Adviseur Wonen, Gemeente Zoetermeer
  • Bestuurssecretaris, Woonpartners Helmond

Interim ondersteuning nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een afspraak om je vraag te bespreken.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Atrivé
T: 030 693 60 00
E:info@atrive.nl
LinkedIn