Participatielab

Plekken voor uitwisseling, kennisdeling en inspiratie

Het Participatielab voor huurdersorganisaties is een plek voor uitwisseling, kennisdeling en inspiratie. Ontmoeten én leren. De één wil vooral praktische ervaringen uitwisselen, de ander zoekt verdieping van kennis en weer een ander verheugt zich op een goed gesprek met mede-vertegenwoordigers. In de Participatielabs, die we pre-Corona twee keer per jaar organiseerden, wordt een mix van dit alles geboden. Dat gaan we zeker weer doen als het kan! Door deze frequentie kunnen we ook goed inspelen op actuele ontwikkelingen die op dat moment aan de orde zijn. We spreken veel huurdersorganisaties. Jullie hebben allemaal behoefte om elkaar te ontmoeten en met en van elkaar te leren.

Nieuw: Participatielab op locatie!
Heb je liever een Participatielab in jouw buurt? Dat kan! Atrivé verzorgt ook Participatielabs op maat, speciaal voor jouw huurdersorganisatie en op een door jou gekozen locatie. In deze labs sluiten we zoveel mogelijk aan op jouw praktijk. Dit kan een casus, een buurt of specifiek onderwerp zijn. Ook is het mogelijk bij dit lab de corporatie of andere samenwerkingspartner te betrekken.

Naast de Participatielabs bieden we ook een aantal specifieke cursussen aan, waar je in een kleinere groep aan de slag gaat rond een onderwerp. Hier kun je meer vinden over ons cursusaanbod.

Downloads

Atrivé ondersteunt huurdersorganisaties

Download

Adviseurs voor dit onderwerp

Uitgevoerde projecten

Hoe kunnen wij helpen?

Leg je vraag voor aan onze experts, wij adviseren graag.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Janine Boers
T: 06 - 25 05 18 03
E:j.boers@atrive.nl
LinkedIn
Janine Boers