Zorgorganisaties tijdens de coronacrisis

Goed om op te letten

Zorg voor goede communicatielijnen

Op de zorgorganisaties ligt op dit ogenblik een grote druk. Het is wel een tijd waarin de waardering voor de zorg met grote sprongen is toegenomen. Ineens begrijpt iedereen dat de beroepen in de zorg "vitale beroepen" zijn en is er erkenning voor het belangrijke werk van de zorgmedewerkers. Door de grote druk op deze sector op dit moment, is goede communicatie belangrijker dan ooit. Er is geen ruimte voor tijdverspilling door miscommunicatie. Zorg dus dat dit op orde is en huur desnoods extra krachten in zodat zorgmedewerkers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.

Meer werkdruk vraagt meer coördinatie

Regels, richtlijnen, processen en condities; het verandert in deze tijden razendsnel. Toch moeten de essentiële lijntjes aan elkaar geknoopt blijven. Naast de handen aan het bed, hebben dus ook de coördinerende medewerkers het drukker.

Wat kan (juist nu)

TIJDELIJK EXTRA INZET OP PROJECTLEIDING EN COÖRDINATIE

 Atrivé heeft tal van adviseurs die gewend zijn zich snel eigen te maken in nieuwe problematieken. Projectleiding en coördinatie, inclusief de samenwerking met externe partners kun je met een gerust hart aan hen overlaten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan per mail op info@atrive.nl of per telefoon op 030 693 60 00.

TEAMONTWIKKELING

Nu de zorg zwaar onder druk staat (en dat voorlopig ook zal blijven) is het cruciaal om teams goed te laten samenwerken. Dit voorkomt uitstroom uit de organisatie en toename van efficiëntie en effectiviteit. Een kleine investering in de ontwikkeling van het team kan een grote winst voor de toekomstige zorg opleveren. Laat je bijstaan door de teamcoach van Atrivé.
Neem contact op met Janine Boers (06 25 05 18 03). Zij helpt je graag verder.

WERVING EN SELECTIE

 Op dit moment kun je, vooral op de cruciale plaatsen geen medewerkers missen. Wij verzorgen de volledige werving en begeleiden de selectie van functionarissen op cruciale plaatsen in de organisatie. Dit zijn functionarissen die strategisch of tactisch posities hebben binnen de organisatie. Zij versterken de organisatie door de doelstellingen te realiseren. Afhankelijk van de vraag verzorgen wij een search of een bredere werving.

Lees meer

Neem contact op

Leg je vraag voor aan onze experts, wij adviseren graag.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Atrivé
T: 030 693 60 00
E:info@atrive.nl
LinkedIn