Joyce Hofmans

Leer mij beter kennen

De afgelopen 17 jaar heb ik vele facetten van de corporatiesector doorgrond als bestuurssecretaris, organisatieadviseur, manager en coach. Ik ben gecertificeerd NLP Master Practitioner en mBIT coach.

 

Als doorgewinterde verandermanager heb ik de afgelopen jaren vele trajecten begeleid en geïmplementeerd, variërend in breedte en diepte: van ingrijpende cultuurprogramma’s, strategiesessies en koerswijzigingstrajecten tot teamontwikkeling en coaching van medewerkers, managers en directieleden. Door mijn achtergrond in zowel Marketing-Communicatie als Veranderkunde/HR heb ik een scherp oog voor het vertalen van klantwensen naar organisatiedoelstellingen en de wijze waarop medewerkers zich hieraan kunnen verbinden en overgaan tot realisatie.

Mijn kracht zit in het feit dat ik teams en medewerkers zodanig meeneem, dat zij zich eigenaar van de verandering voelen. Met enthousiasme en energie breng ik medewerkers en teams in een positieve flow. Dit levert snel een duurzame verandering en verbetering op. Verbinding, zorgzaamheid, vertrouwen en humor zijn voor mij de basis voor samenwerking. Met warmte prikkel ik om na te denken over beelden, overtuigingen, werk- of denkwijzen. Ik dring snel en met humor door tot de kern. Vanuit een flinke portie levens- en werkervaring geef ik graag praktische handvatten waardoor beweging, groei en verandering ontstaat. Daarnaast stimuleer ik graag verbeteringen in de keten en/of in de organisatie door coalities te vormen vanuit gemeenschappelijk belang.

Ik schuw de inhoud niet. Zo heb ik gewerkt aan het ontwikkelen van huurbeleid, vastgoedsturing, portefeuillestrategie, klantvisies en dienstverleningsconcepten. Evenals het ontwerpen van klantreizen, persona’s, kernwaarden, organisatie-identiteit en corporate story’s. Klik hier voor mijn CV.

Behoefte aan een interim oplossing voor uw vacature?

Neem contact op met Atrivé.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Atrivé
T: 030 693 60 00
E:info@atrive.nl
LinkedIn