Wouter-Jan Meijer

06 - 25 05 17 70

Leer mij beter kennen

Tijdens mijn studie en met name tijdens mijn werk in het (aanvullend) onderwijs heb ik ervaren dat ik mij ontzettend graag inleef in de ander en in andere organisaties om ze een stap verder te brengen. Hoe groter de slag die er te behalen valt, hoe interessanter ik het vind. Door naar anderen te luisteren, kritische vragen te stellen en met veel ideeën te komen probeer ik de vertaalslag te maken naar het opstellen van verbeteringen. Als dan uiteindelijk de gewenste resultaten worden behaald dan haal ik daar veel voldoening uit.

Nu, als adviseur strategie en fusie, richt ik mij op het uitvoeren van financiële analyses ter voorbereiding op een mogelijke fusie. Mijn bachelor Bedrijfseconomie en master Strategisch Management komen bij deze opdrachten samen. Graag breng ik namelijk de financiële situatie van woningcorporaties in kaart terwijl ik rekening houd met organisatorische vraagstukken en langetermijndoelen. Op die manier breng ik corporaties bij elkaar om te zorgen dat hun maatschappelijke toegevoegde waarde zo groot mogelijk wordt en in de toekomst ook zo zal blijven. 

Wouter-Jan:

"Meer leveren dan de klant verwacht, daar krijg ik energie van!"

Mijn expertises

Mijn projecten

Mijn projecten hebben alle betrekking op de fusie van woningcorporaties. Mijn focus ligt hierbij op het uitvoeren van de financiële analyses. Bij het voltooien van een fusie is het belangrijk om eerst de huidige en toekomstige financiële toestand van beide partijen in kaart te brengen. Telkens is het zaak om goed inzicht te krijgen in de specifieke omstandigheden. Hoe meer inzicht hierin verkregen wordt, hoe gerichter aan de toekomst kan worden gebouwd. Dat is waar ik mij hard voor maak.

Neem contact met mij op

Leg je vraag voor en ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Wouter-Jan Meijer
T: 06 - 25 05 17 70
E:w.meijer@atrive.nl
LinkedIn
Wouter-Jan Meijer