Sanne van Osnabrugge

06 - 18 40 60 73

Leer mij beter kennen

Vanuit de vraag ‘wat betekent dit nou in de praktijk, voor mensen, organisaties of de  maatschappij’, pel ik vraagstukken af tot de kern en ondersteun ik managers, bestuurders en ambtenaren bij het maken van keuzes die er toe doen.

Werkervaring op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Een track-record in het sociale domein en bij burgerparticipatie bij ruimtelijke opgaven. Een passie voor Climate Change Politics en de rol die steden nationaal en internationaal hierin kunnen spelen.

Ondernemend. Sterk in het ontwikkelen van uitnodigende projectvoorstellen. Breed netwerk, van kunst- en cultuur binnen diverse gemeentes (op bestuurlijk- en beleidsniveau) tot aan natuurorganisaties.

Creatief en oplossingsgerichte instelling. Kan goed luisteren, scherp oog voor detail, politiek en conflict sensitief, houdt een groep mensen graag bij elkaar. Direct, eerlijk en diplomatiek. Ruime ervaring in de multiculturele samenleving. Ervaring in het begeleiden en ondersteunen van politieke bestuurders bij de uitdagingen die een ontwikkelproces met zich meebrengen.

Van 2016 tot midden 2019 woonachtig in Suriname. Daar gewerkt voor een NGO op het gebied van natuurbehoud en fondsenwerving.

Waar kan je mij voor vragen:

  • voor het ontwikkelen van een woonvisie voor dorp, stad of regio
  • voor het ontwikkelen en uitvoeren van een beleidsparticipatieproces
  • als dagvoorzitter of gespreksleider bij conferenties, inspraakbijeenkomsten, brainstorm- en dialoogsessies.

Sanne:

"Vanuit de relatie tussen feiten, perspectieven en mensen, keuzes maken die er toe doen."

Mijn expertises

Mijn projecten

Woonvisie Putten

Nieuwe woonvisie 2020-2025 voor Putten

Ten behoeve van het ontwikkelen van de woonvisie Putten heb ik opgetreden als dagvoorzitter bij de avond van het woonvraagstuk en bij de dialoogsessie met de leden van de gemeenteraad in Putten.

Lees meer

Neem contact met mij op

Leg je vraag voor en ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Sanne van Osnabrugge
T: 06 - 18 40 60 73
E:s.van.osnabrugge@atrive.nl
LinkedIn
Sanne van Osnabrugge