Leen Willems

06 - 29 62 24 08

Leer mij beter kennen

Binnen mijn werk zet ik de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen graag centraal. Als organisatiepsycholoog ben ik geïnteresseerd in alles wat mens en organisatie verbindt. Daarbij kijk ik naar zowel de harde kant (bedrijfsprocessen, organisatiestructuur) als de zachte kant (communicatie, autonomie, vertrouwen) van organisaties. Het snijvlak tussen beide aspecten van organisaties, zorgt voor de meest interessante vraagstukken en de mogelijkheid om écht waarde toe te voegen.

Vanuit mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie en mijn stages bij adviesbureaus, heb ik ervaring opgedaan met diverse vraagstukken op het gebied van organisatieverandering. Tijdens eerdere werkzaamheden heb ik geleerd de lat hoog te leggen in de praktijk, en heb ik ervaren dat continu op zoek zijn naar verbetermogelijkheden mij echt voldoening geeft. Als adviseur stel ik mij op als kritische gesprekspartner en onderzoek ik graag samen verschillende perspectieven.

Bij Atrivé ben ik breed inzetbaar binnen de thema's van 'Organisatieadvies & teamontwikkeling' en 'Strategie, samenwerking & fusie'.
Vanuit deze thema’s draag ik met plezier mijn steentje bij aan volkshuisvestelijke vraagstukken en zoek ik de combinatie van effectiviteit, efficiëntie en de menselijke maat.

Leen:

"Vanuit diverse perspectieven zoeken naar de optimale verbinding tussen mens en organisatie."

Mijn expertises

Mijn projecten

Ondernemingsplan de Goede Woning

Ondernemingsplan de Goede Woning

In 2019 heeft Atrivé De Goede Woning begeleid bij het opstellen van een nieuw ondernemingsplan getiteld “Een passend (t)huis”. Vanuit een brede betrokkenheid van medewerkers, huurders en belanghouders, ligt er een plan dat zowel op inhoud als op vormgeving houvast biedt voor de komende jaren. Op een wand in het kantoor van De Goede Woning is de strategie in één oogopslag te zien. Ook heeft de corporatie haar ondernemingsplan digitaal gevisualiseerd op www.eenpassendthuis.nl. Een fantastisch gezamenlijk resultaat waar we trots op zijn!

Lees meer

Neem contact met mij op

Leg je vraag voor en ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Leen Willems
T: 06 - 29 62 24 08
E:l.willems@atrive.nl
LinkedIn
Leen Willems