Koen Laarman

06 - 15 83 73 97

Leer mij beter kennen

De woningmarkt maakt een ontzettend spannende en dynamische periode door, waarbij traditionele rollen veranderen en constant nieuwe allianties worden gesmeed. De woon- en samenwerkingsafspraken van nu kunnen morgen alweer verouderd zijn. Ik denk graag op verschillende schaalniveaus mee hoe mijn opdrachtgever de woon – en leefomgevingskwaliteit toekomstbestendig maakt.  

Bij het komen tot een toekomstbestendige woningmarkt is het essentieel om ook oog te hebben voor de rol en wens van de woonconsument. Een Master in Sociale Geografie, werkervaring bij de Rijksoverheid en een scriptie bij het Planbureau van de Leefomgeving helpen mij om beleidsgericht onderzoek te doen dat aansluit op de vaak weerbarstige praktijk.    

Binnen Atrivé profileer ik mij als een breed inzetbare onderzoeker en adviseur, die met veel interesse en enthousiasme meedenkt bij allerlei woonvraagstukken. Ik ben leergierig, resultaatgericht en krijg energie van het samenbrengen van verschillende belangen en visies om te komen tot een passende oplossing. Ik hou mij o.a. bezig met woningmarktonderzoeken en woonvisies bij gemeenten en participatie- en organisatievraagstukken bij woningcorporaties.

Koen:

"Ik ga graag voor én met mijn opdrachtgever aan de slag!”

Mijn expertises

Mijn projecten

Gemeente Zuidplas: Routekaart voor de woningbouw
Kwalitatief onderzoek regionale woningbouwprogrammering West-Friesland
Hoorn: strategie langer en weer zelfstandig thuis

Gemeente Zuidplas: Routekaart voor de woningbouw

De gemeente Zuidplas beschikt over veel bestaand onderzoek maar met verschillende uitkomsten. Dat gaf onvoldoende richting voor de bouwopgave. Atrivé is gevraagd hierover een gezaghebbende notitie te schrijven: een duiding van de belangrijkste ontwikkelingen en inzicht per dorp in wat er nodig is.

 

Lees meer

Kwalitatief onderzoek regionale woningbouwprogrammering West-Friesland

Voor de concrete invulling van de regionale woonvisie in West-Friesland, voert Atrivé onderzoek uit naar de kwalitatieve planopgave.

 

Lees meer

Hoorn: strategie langer en weer zelfstandig thuis

Wonen in een veranderd woonzorglandschap: de woonbehoefte van senioren en zorgbehoevenden in Hoorn.

 

 

Lees meer

Neem contact met mij op

Leg je vraag voor en ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Koen Laarman
T: 06 - 15 83 73 97
E:k.laarman@atrive.nl
LinkedIn