Vrijplaats Verantwoorden en toezien zoals het bedoeld is

Een informeel platform voor vrijdenkende én verankerde corporatiebestuurders en vertegenwoordigers van sectorinstituten.

foto op projectpagina

Sinds eind 2016 begeleid ik mooie gesprekken in de vrijplaats ‘verantwoorden en toezien zoals het bedoeld is’ is, een informeel platform waarin vrijdenkende én verankerde corporatiebestuurders en vertegenwoordigers van sectorinstituten die zich bezighouden met verantwoorden en toezien elkaar regelmatig treffen voor een goed gesprek over verantwoorden in volkshuisvesting en over wonen.

De vrijplaats is bij haar ontstaan eind 2016 geïnspireerd door de publicatie ‘Verdraaide organisaties’ van Wouter Hart en de daaruit volgende beweging naar ‘werken vanuit de bedoeling’ en naar ‘een systeemwereld die dienstbaar is aan de leefwereld’; en door een gedeeld verlangen naar ‘verantwoorden dat waarde toevoegt’.

Vaste deelnemers (op ‘persoonlijke titel’) aan de vrijplaats zijn: Karin van Dreven (Woonbron), Mohamed Acharki (Zayaz), René Scherpenisse (Tiwos), Edwin van Houts (WSW), Andrea Niederländer en James Volkert (beiden Aw), Jos Koffijberg en Astrid Blankenstein (beiden SVWN) en (begeleid door) Paul Doevendans (Atrivé).

In de zomer verscheen een eerste publicatie van de Vrijplaats. 

Meer weten?

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Paul Doevendans
T: 06 - 53 92 51 89
E:p.doevendans@atrive.nl
LinkedIn
Paul Doevendans