'Meesturen op participatie'

Op 3 en 18 november 2020 organiseerde Atrivé een digitaal Participatielab met als onderwerp 'Meesturen op participatie'.

foto op projectpagina

Op 3 en 18 november heeft Atrivé webinars georganiseerd voor bestuursleden van huurdersorganisaties over ‘meesturen op participatie’: “Hoe zorg ik dat mijn huurdersorganisatie mede-agendabepalend wordt in de samenwerking met de corporatie, waardoor onze invloed als huurdersorganisatie groter wordt, met merkbaar participatieresultaat?” Hoe vertaal ik de visie en plannen van mijn huurdersorganisatie in een helder overzicht en een haalbare planning? Hoe maken we een plan dat aansluit bij de beleidskalender van de corporatie én bij wat we als huurdersorganisatie zelf op de agenda willen zetten; met aandacht voor hoe we dit willen doen in een tijd waarin ontmoeten niet vanzelfsprekend is?

In de webinars hebben we de ‘sturingsschijf van vijf’ geïntroduceerd. Vijf onderdelen waarop je als huurdersorganisatie meestuurt en invloed hebt.

Per onderdeel van deze schijf van vijf zijn ervaringen gedeeld en verbetertips besproken, vaak geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk.

Klik hier om het complete verslag van de webinars te lezen.

Meer weten?

Neem dan contact op met één van onderstaande adviseurs