Hart voor HRM...? En de drive om te werken aan maatschappelijke uitdagingen?

Ben jij een HRM-consultant met ambitie?

Wil jij als ervaren HRM-consultant uitgedaagd worden in projecten bij diverse organisaties op het gebied van volkshuisvesting en wonen? Ben jij ondernemend genoeg om kansen te zien én die commercieel te benutten bij je klanten? En heb je de all-round kennis en ervaring om die kansen in de volle breedte te benutten? Ontdek dan de uitdagingen bij Atrivé.

Atrivé is een gedegen advies- en onderzoeksbureau op het terrein van sociale huisvesting en wonen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door onze brede dienstverlening strekt onze klantenkring zich uit van woningcorporaties en huurdersorganisaties tot overheden en zorg- en welzijnsorganisaties. We hebben een hechte band met onze klanten. Een band gebouwd op vertrouwen en respect. Precies zo is de band met onze medewerkers.

Meer info

Jouw betekenisvolle uitdaging

Jij bent voor jouw klanten hun strategisch HR-consultant. De projecten die je uitvoert, zijn zeer uiteenlopend. Van strategische personeelsplanning tot duurzame inzetbaarheid en van competentiemanagement tot beloningsvraagstukken: jij zorgt ervoor dat je klanten klaar zijn voor het oplossen van de complexe maatschappelijke vraagstukken van vandaag én morgen.

Dit neem jij mee

Je hebt aantoonbare ervaring bij een adviesbureau en een afgeronde wo-opleiding. En, belangrijker nog: je hebt de ambitie om al die ervaring om te zetten in concrete projecten voor onze klanten. Je hebt de sociale vaardigheden en het netwerk om dingen voor elkaar te krijgen. De klanten die je bedient, kunnen er dus op vertrouwen dat jij dankzij een hands-onmentaliteit, daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel de klus klaart.

Dit vind je bij ons

Samenwerken binnen een team met ambitieuze professionals zoals jij: dat is wat je hier vindt. Bij ons krijg je échte ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en het inrichten van je werkzaamheden en je agenda. Je werkt waar jij dat wilt. Bij de klant, op kantoor in Utrecht, thuis of onderweg. Ons kantoor is niet jouw vaste werkplek, maar een ontmoetingsplaats waar jij samen met je collega’s bouwt aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Daarbij kun je sparren met de HRM-professionals en -consultants van Rijnconsult, die in hetzelfde kantoor gehuisvest zijn. Vanzelfsprekend kun je rekenen op:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur
  • Een uitstekende beloning die past bij jouw expertise en ervaring

Voel jij je aangesproken?

Bij Atrivé houden we van actieve mensen met initiatief. Wil jij meer halen uit je carrière en je ambitie? Neem dan snel contact met ons en stuur je motivatiebrief met je cv naar Atrivé, ter attentie van John van Es (j.van.es@atrive.nl). De procedure omvat twee gesprekken en een selectie-assessment. We maken graag kennis met jou!

Waarom jij wilt werken bij Atrivé

Ruimte voor jouw initiatief

Een goed idee is altijd welkom, of je nu net bent afgestudeerd of al jarenlang ervaring hebt.

Waardering voor ondernemerschap

Zie je kansen bij je klant? Wees niet bang om ze te pakken!

Vrijheid én teamgevoel

Je kunt werken waar en wanneer je wilt, maar je kunt altijd terugvallen op de expertise van je collega’s.

Werk met betekenis

Bij Atrivé werk je aan complexe vraagstukken met grote maatschappelijke relevantie. Dat maakt jouw werk betekenisvol.

Ja ik heb interesse?

Vul onderstaand contactformulier in. Een eventuele bijlage kun je rechtstreeks mailen naar j.van.es@atrive.nl (zie link in onderstaand groen blokje).

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es

Atrivé nieuwsbrief

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er speelt in de markt van wonen, en van de vacatures in die markt.