Vacature vastgoedonderhoudregisseur

Bij Krijtland Wonen

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken

Krijtland Wonen is een vooruitstrevende en innovatieve woningcorporatie met de blik vooruit. Met ruim 3.300 woningen ontwikkelt Krijtland Wonen zich tot dé Heuvelland corporatie in het hart van Zuid-Limburg met woningen in prachtige kernen en dorpen in de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Simpelveld, omringd door een groen en glooiend landschap. We willen ons de komende jaren ontwikkelen naar een moderne, open en transparante organisatie. We zien dit als een belangrijke voorwaarde om van betekenis te zijn én te blijven voor onze huurders. Daar willen we het goed voor doen, door een passend thuis te bieden en een eigentijdse en moderne dienstverlening met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ondersteund door digitalisering. Maar ook voor onze medewerkers is Krijtland Wonen een plek waar hun kwaliteiten en talenten verder tot bloei kunnen komen, waar ruimte is voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei. Een plek waar ze zich gelukkig voelen en dagelijks met veel plezier en energie inzetten voor onze huurders. 

Ons team groeit. Daarom zoekt Krijtland Wonen per 01-01-2023: 

Een ondernemende en klantgerichte vastgoedonderhoudregisseur 

Iemand die zorgdraagt voor de organisatie, beheersing en uitvoering van (planmatige) onderhoudsprojecten. Maar ook een bijdrage levert aan nieuwe en andere vormen van samenwerkingen met onderhoudspartijen in verbinding met de koers en ontwikkelingen van de corporatie in de markt.  

Dit ga je doen 

Als vastgoedonderhoud regisseur houd jij je bezig met uiteenlopende en afwisselende aspecten rondom het onderhouden van het vastgoed. Jij bent de spin in het web en draagt zorg voor de beheersing, organisatie en sturing van de onderhoudsprojecten middels (meerjarige) contracten en/of overeenkomsten. Je stelt interne rapportages op over de voortgang van de projecten, je maakt evaluatierapportages en neemt verbeterpunten mee in de cyclus van onderhoud. Je ondernemende aard komt naar voren in het zoeken naar en adviseren van nieuwe vormen van samenwerkingen (RGS) in het kader van onderhoud. Daarnaast bereid jij de onderhoudsprojecten voor en draag je zorg voor een actuele onderhoudscyclus en afstemming met externe partijen. Je ontwikkelt, in samenwerking met partners, (meerjarige en enkelvoudige) onderhoudsprojecten voor de vastgoedcomplexen. Samen met de assetmanager vertaal je vastgoed strategieën en tactische scenario’s maar operationele maatregelen.  
Ook draag jij zorg voor toegankelijkheid en beschikbaarheid van data, de MJOB en MJOP. Ten slotte signaleer jij mogelijkheden tot verbetering in processen, werkwijzen en instructies. Voorstellen voor het verbeteren van processen én het doorvoeren van de verbeteringen voer jij zelf uit. 

Om dit te bereiken heb jij kennis van en ervaring met onderstaande aspecten: 

 • In projectleiding en/of contractmanagement. 
 • In verschillende samenwerkings- en contractvormen. 
 • Met relevante wet- en regelgeving (o.a. Asbest, Bouwbesluit, Europese aanbestedingsregels, Vergunnings-procedures, Flora- en Faunawet). 
 • Met financiële- en project administratie.  
 • Van bouwkunde, project- en bouwmanagement.
 • Geheimhouding (richting derden) is vereist bij vertrouwelijke bedrijfsgegevens en beleidsvoornemens.  
 • Ervaring met NCCW, O-Prognose, VABI en SharePoint is een pre. 

Dit ben jij 

Krijtland Wonen zoekt een gedreven persoon die zich herkent in de ambities en doelen van de organisatie. Je stimuleert de onderlinge samenwerking en bent in staat om verandering in gang te zetten door te inspireren en motiveren. Je bent accuraat, resultaatgericht, ondernemend en het belang van de klant staat bij jou voorop. Je kan goed samenwerken maar bent ook in staat om zelfstandig te werk te gaan.  

Daarnaast 

 • Ben je geschoold op minimaal hbo-niveau, eventueel aangevuld met relevante vervolgopleidingen; 
 • Heb je meerdere jaren werkervaring, met een relevante achtergrond; 
 • Ben je sterk in plannen en organiseren;  
 • Ben je sterk in het vertalen van strategie naar operationele acties;  
 • Heb je een sociaal hart met intrinsieke motivatie om binnen een maatschappelijke organisatie actief te zijn; 
 • Heb je vaardigheden om de verbinding te maken tussen de afdelingen en met collega’s; 
 • Ben je op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen en legt de relatie naar jouw rol. 

Dit is het aanbod 

Krijtland Wonen biedt per 01-01-2023 een fulltime (36 uur per week) dienstverband aan. Daarnaast krijg je de ruimte en de ondersteuning om te blijven leren en je verder te ontwikkelen. We bieden een salaris tussen € 3.523,- en € 5.083,- (afhankelijk van kennis en ervaring schaal I of J van de CAO Woondiensten) bruto bij 36 uur. Hybride werken is de nieuwe norm, daarin word je optimaal gefaciliteerd met alle moderne communicatiemiddelen. 

Reageren

Je kunt je belangstelling melden tot uiterlijk zondag 25 september a.s. via sollicitatie@atrive.nl voorzien van een motivatiebrief en cv. De procedure wordt begeleid door John van Es van Atrivé. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met John van Es via j.van.es@atrive.nl of 06 25 05 18 18.   

De oriënterende gespreksronde met Atrivé vindt plaats op donderdag 29 september a.s. De gesprekken met de selectiecommissie van Krijtland Wonen staan gepland op maandag 10 oktober a.s.   

 

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es