vacature teamleider technische zaken

Bij Woningbouwvereniging Reeuwijk

Vacature Teamleider Technische zaken

Standplaats                    Koningin Wilhelminahof 6, 2811 SZ in Reeuw
Uren per week               36 uur
Werk-/denkniveau       minimaal hbo

Waar word je enthousiast van

Teamspeler, brede interesse, daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel zijn woorden waarin jij je herkent. Je wordt uitgedaagd door vastgoedvraagstukken zoals nieuwbouw, sloop, verduurzaming maar ook vastgoedsturing. Je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan als eindverantwoordelijke vastgoedtechneut binnen onze kleine organisatie.

Wat je ga doen

Je bent een ondernemende professional die wil werken in een hands-on-organisatie. Je treedt op vastgoedgebied op als sparringpartner voor je mede MT-leden.
Je bent verantwoordelijk voor alle technische aspecten van de woningcorporatie. Denk hierbij aan vastgoedbeheer, nieuwbouw maar ook sloop/nieuwbouw. Bij nieuwbouw gaat het vooral om turnkey projecten. In de toekomst komen hier steeds meer renovatie-/grootonderhoudsprojecten bij. Deze projecten doe je alleen of samen met de opzichter. We verwachten een bijdrage op het gebied van projectontwikkeling, technische beleidszaken, vastgoed-sturing en -beheersing.
Je stuurt twee medewerkers aan. De opzichter is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de conditiemetingen, het opstellen van de meerjarenbegroting, het onderhouden van de jaarbegroting en de uitvoering van de energetische projecten. Als afgeleide daarvan zet de opzichter de aanbestedingen uit op basis van het aanbestedingsplan. Je bent een klankbord voor de opzichter. De medewerker Vastgoed die jij aanstuurt is verantwoordelijk voor woninginspecties bij mutaties, leefbaarheidszaken en het bewaken van reparatieonderhoud.

Wat breng jij mee

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je bent een teamplayer met daadkracht.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met vastgoedbeheer en -ontwikkeling met verdere ambities om je te ontwikkelen op het gebied van assetmanagement binnen de volkshuisvesting.
  • Je hebt kennis van onderhoudsbeheersing en de nieuwe wegen daarin, zoals het samenwerken met ketenpartners.
  • Je hebt een analytisch en organiserend vermogen en een heldere oordeelsvorming.
  • Je bent enthousiast en gefocust op het leveren van prestaties en daarbij voel jij je als een vis in het water in een kleine organisatie met een betrokken team waarbij klantgericht werken aan het verhuren, onderhouden en het vernieuwen van het woningbestand centraal staat. Je kunt snel denken en schakelen tussen strategisch, operationeel en tactisch niveau. Ook snap jij heel goed hoe politieke verhoudingen werken en kan jij je hier makkelijk in bewegen.

Wat wij bieden

  • Een salaris in schaal K, en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten.
  • Daarbij hoort een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd van minimaal 36 uur.
  • Voldoende ontplooiing, ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Dit alles binnen een klein maar slagvaardig en enthousiast team van medewerkers, waarbij wij een prettige, informele en dynamische werksfeer creëren.

Procedure

De selectieprocedure wordt begeleid door Atrivé. Je belangstelling kan je melden via sollicitatie@atrive.nl voorzien van je motivatie en cv. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met John van Es (06 25 05 18 18).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Meer weten?

Neem contact met mij op

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es