Vacature voor lid van de raad van commissarissen

bij SOR

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken

Wij zijn SOR: Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam. Opgericht in 1986 om ouderen in Rotterdam met een klein inkomen te helpen bij het vinden van een fijne en veilige woonomgeving; ‘Een thuis waar je jezelf kan zijn’. We geloven dat kwaliteit van leven een grondrecht is; voor iedereen. Een fijne en veilige woonomgeving draagt daar aan bij.

Met circa 7.800 huurappartementen voor senioren, verzorgingsplaatsen en bedrijfsruimten verspreid over 57 gebouwen biedt SOR (hoogwaardige) woningen (veilig, duurzaam) met aanvullende diensten en we faciliteren de zorgverlening geboden door andere partijen en sluiten met onze dienstverlening aan op verschillende leefstijlen en inkomensniveaus van onze huurders. We vervullen hierbij de rol als verhuurder, vastgoedeigenaar en regisseur.

De RvC en het Huurdersplatform SOR zoeken een nieuw lid voor de RvC. SOR heeft te maken met een dubbele vergrijzing en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens onder ouderen. Ouderen blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Dat betekent dat (verpleeg)zorg moet plaatsvinden in de thuissituatie. Dat faciliteert SOR. SOR en het Huurdersplatform SOR zoeken daarom een:

lid van de raad van commissarissen

met de expertise op het terrein van Hospitality en Wonen & Ouderenhuisvesting

klik HIER voor de volledige profielschets.

Herken jij jezelf in de profielschets? Reageer dan.

Ben jij die ervaren en inspirerende commissaris, dan nodigen wij je graag uit om je motivatie met cv te e-mailen naar sollicitatie@atrive.nl o.v.v. lid RvC bij SOR. Neem voor meer informatie contact op met Gerrit van Vegchel (06 52 67 01 12). Atrivé ondersteunt de raad van commissarissen en het Huurdersplatform van SOR bij de werving en selectie van een nieuw lid voor de RvC op voordracht van het HPF. 

De benoeming van het lid van de RvC van SOR vindt plaats conform de richtlijnen van de Autoriteit woningcorporaties. Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens gewaarborgd.

De sluitingstermijn is 24 maart 2024. De oriënterende gesprekken zijn gepland in op 10 april in Rotterdam.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Gerrit van Vegchel
T: 06 - 52 67 01 12
E:g.van.vegchel@atrive.nl
LinkedIn
Gerrit van Vegchel