Vacature projectleider Vastgoed

Bij Woondiensten Aarwoude

Projectleider Vastgoed

Woubrugge | 36 uur | zo spoedig mogelijk

Bouw je graag zowel aan jezelf als aan de processen binnen een organisatie? En doe je dit het liefst in een leuk en klein team waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat? Als projectleider Vastgoed leid je het planmatig onderhoud bij Woondiensten Aarwoude in goede banen, en maak je maatschappelijke impact door onze ambities op het gebied van verduurzaming en nieuwbouw te realiseren.

“Samen Goed Doen!”

Woondiensten Aarwoude is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie met 16 medewerkers en 2.000 woningen in de dorpen Ter Aar, Langeraar, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Hoogmade, Woubrugge, Papenveer en Nieuwkoop. Als relatief kleine corporatie vinden wij het belangrijk om elkaar te helpen en ondersteunen om verder te komen. Niet alleen richting de bewoners, maar ook richting collega’s. Iedereen werkt hard om de ambitieuze doelen echt voor elkaar te krijgen, waardoor Woondiensten Aarwoude momenteel een van de koplopers is in de verduurzaming. Alle collega’s zijn continu bezig met elkaar om na te denken over de continue groei en ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

Waar liggen jouw uitdagingen?

Als projectleider Vastgoed draag je zorg voor het planmatig onderhoud en lever je een actieve bijdrage aan de projectontwikkeling op het terrein van nieuwbouw, sloop, renovatie en verduurzaming. Je gaat aan de slag met onze ambitieuze verduurzaming- en nieuwbouwopgaves om onze huurders nu en in de toekomst te voorzien van betaalbare woningen van goede kwaliteit. Om te blijven innoveren haal je informatie en ideeën op van buiten, om deze vervolgens te vertalen naar de onderhoudsprojecten.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van de meerjarenonderhoudsbegroting en de jaarplanning
 • Het voorbereiden van vastgoed- en duurzaamheidsprojecten
 • De afstemming met interne en externe stakeholders
 • De projectleiding en het toezicht houden
 • Het verzorgen van contractmanagement serviceonderhoud en installatieonderhoud.

Wat vragen wij?

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een mbo+/hbo-denk- en -werkniveau en heb je een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Het is van belang dat je affiniteit hebt met het maatschappelijke domein en duurzaamheid. We zijn een groeiende, ambitieuze organisatie die verwacht dat je blijft investeren in jezelf. Wij hebben hier aandacht voor en faciliteren dit graag. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Teamspeler: je communiceert graag met korte lijntjes op een directe manier. Je hebt inlevingsvermogen en vindt het leuk om samen te werken.
 • Flexibel: je kunt snel schakelen met verschillende mensen en in jouw afwisselende werkzaamheden. Je bent een echte doorpakker die goed het overzicht kan bewaken.
 • Verantwoordelijk: vanuit jouw ervaring in de rol van projectleider ben je het gewend om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van jouw werk.

Wat bieden wij?

Groei! Door de inrichting van onze organisatie, met rollen in processen, zijn er voldoende groeimogelijkheden om te werken aan jouw en onze ambities. We geven jou de ruimte om te innoveren en te ontwikkelen in zowel jouw functie als aan jezelf, zodat we “samen goed doen”!

Daarnaast bieden we jou:

 • Salaris in schaal K volgens de cao Woondiensten
 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Een goede mobiliteitsregeling met reiskostenvergoeding, een fietsplan en een gedeelde auto voor intern gebruik
 • Surface en smartphone
 • Flexibiliteit in werktijden en mogelijkheden om thuis te werken.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

De sollicitatieprocedure wordt begeleid door John van Es van Atrivé. Graag zien we je motivatie en cv tegemoet via sollicitatie@atrive.nl. Wil je meer weten over de functie of over werken bij Woondiensten Aarwoude? Dan beantwoordt John van Es (06 25 05 18 18) graag jouw vragen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es