Vacature manager Wonen

Bij Woonveste

Vacature manager Wonen

Standplaats                    Afrikalaan 92, 5152 MD in Drunen
Uren per week               32-36 uur
Werk-/denkniveau       Hbo/wo

Woonveste is een financieel gezonde, ondernemende en betrokken wooncorporatie met zo’n zestig enthousiaste medewerkers. Samen zorgen wij voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en energiezuinige sociale huurwoningen. Dit doen wij in de gemeenten Heusden en Haaren. En, minstens zo belangrijk, wij zorgen dat ruim 5.500 huishoudens veilig en prettig wonen. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat iedereen hier recht op heeft. Bij Woonveste werken we elke dag aan het thuis van onze huurders. Werk mee!

Wie zoeken wij?

Een leidinggevende die op een inspirerende en coachende manier medewerkers in beweging krijgt! Jij hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en kan mensen verbinden op een open en toegankelijke wijze. Ook ben jij in staat om de organisatie naar een hoger niveau te tillen vanuit jouw strategisch oog. Je kan deze strategische kijk vertalen naar de dagelijkse praktijk. Dit alles doe jij met hart voor de huurders, waarbij je je goed kan verplaatsen in het huurdersperspectief.

Wat ga je bij ons doen?

Als lid van het managementteam ben je samen met de directeur-bestuurder en andere leden van het managementteam verantwoordelijk voor het integrale beleid en de strategie. Je bent een kritische sparringpartner die tegengas kan geven, gericht op verbeteringen. Daarbij ben je als manager Wonen medeverantwoordelijk voor het realiseren van de maatschappelijke en financiële doelstellingen van Woonveste. Samen zorgt het managementteam ervoor dat Woonveste zich goed blijft ontwikkelen en dat er zowel in- als extern draagvlak is.
Daarnaast:

  • zorg je voor de vertaling van externe ontwikkelingen in het werkveld naar beleid en activiteiten,
  • vertegenwoordig je Woonveste op de relevante niveaus,
  • ben je mede gesprekspartner voor de huurdersvereniging en andere bewonersparticipatienetwerken,
  • ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van werkprocessen binnen jouw afdeling.

Wat breng jij mee?

Je bent een ervaren leidinggevende met een heldere en creatieve visie op dienstverlening. Je hebt een goed gevoel voor maatschappelijke ontwikkelingen en weet medewerkers hier op een enthousiaste manier in te betrekken. Daarbij stimuleer je ondernemerschap, resultaatgerichtheid, kostenbewust werken en natuurlijk een goede werksfeer! Tussen de verschillende afdelingen van Woonveste fungeer jij als verbinder.
Ook breng jij het volgende mee:

  • Een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding.
  • Ruime ervaring met werken in de volkshuisvesting en met relevante actuele ontwikkelingen binnen de corporatiesector.
  • Ruime ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
  • Een klant- en servicegerichte instelling.
  • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving.

Wat bieden wij jou?

Als manager Wonen van een afdeling met 20 medewerkers kom je terecht in een dynamische en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. We zijn aangesloten bij de
cao Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal M.

Procedure

Atrivé begeleidt de selectieprocedure. Heb je belangstelling? Dan zien we graag uiterlijk woensdag 13 februari 2019 je motivatie en cv tegemoet via sollicitatie@atrive.nl. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Ismay Huisman via 06 31 68 52 46.
De eerste gespreksronde is op woensdag 20 februari op het kantoor van Atrivé in Utrecht.
De tweede gespreksronde vindt plaats op woensdag 27 februari bij Woonveste in Drunen.
Een derde gespreksronde in Drunen is op donderdag 7 maart. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Ismay Huisman
T: 06 - 31 68 52 46
E:i.huisman@atrive.nl
LinkedIn
Ismay Huisman