Vacature lid RvC met kennis van bedrijfsontwikkeling - vervuld

bij Woningbouwvereniging Volksbelang te Helmond

Deze vacature is inmiddels vervuld

Atrivé zoekt voor Huurdersbelangenvereniging Volksbelang (HBVV) een commissaris woonachtig en/of werkzaam in (de omgeving van) Helmond.

Woningbouwvereniging Volksbelang is een middelgrote woningcorporatie in Helmond met 2.900 verhuureenheden. Gezocht wordt een:

commissaris met kennis van bedrijfsontwikkeling

Binnen dit aandachtsgebied staat met name het inzicht in bedrijfsprocessen, in HRM-vraagstukken, digitalisering en bedrijfsontwikkelingsvraagstukken centraal. Daarnaast is bestuurlijke ervaring en een conceptueel strategische denkwijze gewenst.    

Reactie en procedure

Uitgebreide informatie over het profiel en de organisatie leest u op www.volksbelanghelmond.nl, op hbvvolksbelang.jouwweb.nl of zie hier het profiel en wervingsprofiel. Wilt u meer toelichting op de functie of procedure, belt u dan met mevrouw Mieke Hanemaaijer (06 25 05 17 38). Zij begeleidt de procedure.

Heeft u interesse in deze functie, stuur dan uiterlijk vóór 26 september 2019 uw cv met uitgebreide motivatie naar hbvvolksbelang@gmail.com, ter attentie van de heer Jegerings, voorzitter van de HBVV, onder vermelding van ‘commissaris Volksbelang’.

De benoeming van de nieuwe leden van de raad van commissarissen van Volksbelang vindt plaats conform de richtlijnen van de Autoriteit woningcorporaties. Voor de melding van de voorgenomen benoeming bij de Autoriteit woningcorporaties zal een uitgebreid competentieonderzoek plaatsvinden of een assessment.

 

Atrivé is gespecialiseerd in werving en selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
x Mieke Hanemaaijer
T: 06 - 25 05 17 38
E:info@atrive.nl
LinkedIn