Vacature lid RvC juridische zaken en compliance - vervuld

bij Woningbouwvereniging Volksbelang te Helmond

Deze vacature is vervuld

Atrivé zoekt voor Woningbouwvereniging Volksbelang een commissaris woonachtig en/of werkzaam in (de omgeving van) Helmond.

Woningbouwvereniging Volksbelang is een middelgrote woningcorporatie in Helmond met 2.900 verhuureenheden. Gezocht wordt een:  

commissaris met kennis van juridische zaken en compliance

Binnen dit aandachtsgebied gaat het met name om kennis en inzicht in wet- en regelgeving en in het bijzonder in het bestuursrecht, overeenkomstenrecht, bouwrecht en AVG. De kandidaat heeft gevoel voor juridische complicaties bij bijvoorbeeld projecten en van strategische besluiten. Heeft inzicht in risicomanagement en compliance.  

Reactie en procedure

Uitgebreide informatie over het profiel en de organisatie leest u op www.volksbelanghelmond.nl of zie hier het profiel en wervingsprofiel. Wilt u meer toelichting op de functie of procedure, belt u dan met mevrouw Mieke Hanemaaijer (06 25 05 17 38). Zij begeleidt de procedure.

Heeft u interesse in deze functie, stuur dan uiterlijk vóór 26 september 2019 uw cv met uitgebreide motivatie naar m.van.looyengoed@atrive.nl, ter attentie van mevrouw Hanemaaijer, onder vermelding van ‘commissaris Volksbelang’.

De benoeming van de nieuwe leden van de raad van commissarissen van Volksbelang vindt plaats conform de richtlijnen van de Autoriteit woningcorporaties. Voor de melding van de voorgenomen benoeming bij de Autoriteit woningcorporaties zal een uitgebreid competentieonderzoek plaatsvinden of een assessment.

 

Atrivé is gespecialiseerd in werving en selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
x Mieke Hanemaaijer
T: 06 - 25 05 17 38
E:info@atrive.nl
LinkedIn