Vacature HRM-adviseur

Adviseur HRM bij Atrivé

Standplaats                           Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht 

Uren per week           32-40 uur 

Werk-/denkniveau      wo 
 

Atrivé is een maatschappelijk gedreven advies- en onderzoeksbureau, gespecialiseerd op het terrein van wonen. Door onze brede dienstverlening strekt onze klantenkring zich uit van woningcorporaties en huurdersorganisaties tot overheden en zorg- en welzijnsorganisaties. We hebben een hechte band met onze klanten, gebouwd op vertrouwen en respect. Precies zo is de band met onze 25 collega’s. 

Het team Mens & Organisatie van Atrivé is op zoek naar een strategisch HRM-adviseur. Je werkt als projectleider én samen met andere adviseurs aan uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Van het opstellen van functiehandboeken, strategische personeelsplanning tot aan ontwikkelings- en cultuurvraagstukken en wervingen: de werkzaamheden die je uitvoert zijn zeer divers. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat jouw klanten klaar zijn voor het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken van vandaag én morgen.

Een week in het leven van ...

In deze functie als strategisch HRM-adviseur bij Atrivé is geen dag hetzelfde en in deze afwisselende rol voel jij je helemaal thuis. Op maandag start je met een werving & selectietraject: samen met een van jouw senior collega’s ben je op zoek naar een nieuwe manager Bedrijfsvoering voor een middelgrote woningcorporatie. Nadat jullie samen met de klant in een workshop in beeld hebben gebracht wat de vraag is, breng je de organisatieopgave en het gewenste profiel samen in een profielschets. Later op de dag sluit je aan bij een overleg over strategische personeelsplanning. Je denkt mee met de klant over het vraagstuk van duurzame inzetbaarheid van medewerkers en hoe zij dit kunnen verbeteren. De volgende dag werk je verder aan het plan van aanpak voor een opdrachtgever die heeft aangegeven de medewerkerstevredenheid in de organisatie te willen onderzoeken en verbeteren. In de middag heb je de tijd om lekker te sporten, want in de avond neem je deel aan een zelfevaluatiesessie van de raad van commissarissen van een woningcorporatie. Tijdens dit overleg, begeleid door een ervaren projectleider, leer je veel over de samenwerking en werkwijze van de RvC-leden. Met jouw aantekeningen schrijf je de volgende dag een heldere rapportage. Op donderdag belt een klant je op met de vraag of je een aantal nieuwe functies kunt wegen, waarmee je met het Handboek functieindeling woondiensten direct aan de slag gaat. Je gaat voor deze klant binnenkort het hele functiehuis opnieuw inrichten. Je sluit de week op vrijdag af met intervisie, waarin jouw ontwikkeling als adviseur en de verbinding met collega’s centraal staan.

sollicitant met inspiratieDit neem jij mee  

Je hebt een relevante wo-opleiding afgerond op het gebied van HRM/organisatiewetenschappen. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van HRM. Het liefst heb je al enkele jaren ervaring opgedaan als adviseur.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Communicatief sterk – Zowel schriftelijk als mondeling. Je kunt goed luisteren en doorvragen om de vraag achter de vraag te achterhalen.
  • Resultaatgericht – Je bent een proactief en verantwoordelijk persoon, met jouw kritische blik hecht je waarde aan het leveren van hoge kwaliteit in jouw werk.
  • Prestatiemotivatie – Je bent klantgericht en gemotiveerd om de beste resultaten af te leveren bij én met de klant.
  • Onafhankelijk - Je werkt zelfstandig en bent in staat om de verbinding met de klant en collega’s te behouden en nieuwe projecten te initiëren.
  • Plannen en organiseren – Je vindt het heerlijk om te schakelen en in deze afwisselende rol kun je goed plannen, organiseren en het overzicht houden.
  • Het past bij jou om in een kleinere organisatie met korte lijnen te werken.
  • En, natuurlijk ook heel belangrijk: met jouw gevoel voor humor ben jij een leuke toevoeging aan ons team! 


Dit vind je bij ons  

kantoorruimte Atrivé

Bij Atrivé werk je aan complexe vraagstukken met grote maatschappelijke relevantie. Dat maakt jouw werk betekenisvol. In deze afwisselende adviesrol kun je je bovendien goed ontwikkelen in jouw vakgebied. Wij hechten veel waarde aan een prettige, informele en dynamische werksfeer. Bovendien krijg je bij ons échte ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en het inrichten van je agenda. Je werkt waar jij dat wilt. Bij de klant, op kantoor in Utrecht, thuis of onderweg. Onze klanten zitten door het hele land, reizen maakt dan ook een deel uit van jouw baan. Ons kantoor is niet jouw vaste werkplek, maar een ontmoetingsplaats waar jij samen met je collega’s bouwt aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Wij delen ons kantoor met organisatieadviesbureau Rijnconsult, waarmee we samenwerken in diverse adviestrajecten.

Naast dit alles kun je bij ons rekenen op:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur.
  • Een uitstekende beloning die past bij jouw expertise en ervaring, inclusief 30 vakantiedagen, volledige reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.
  • Ruimte voor jouw ontwikkeling. Wij organiseren regelmatig intervisies, trainingen en sessies waarin we kennis delen en inspiratie opdoen met elkaar.

 

Voel jij je aangesproken?   

Bij Atrivé houden we van mensen met initiatief. Wil jij meer halen uit jouw ambitie? Neem dan snel contact op met John van Es (06 25 05 18 18), hij beantwoordt graag jouw vragen. Of solliciteer direct door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@atrive.nl. De procedure omvat twee gesprekken, een assessment en een laatste gesprek waarin we het assessment bespreken.

We maken graag kennis met jou! 

 

Atrivé is gespecialiseerd in werving en selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Ja ik heb interesse

Vul onderstaand contactformulier in. Een eventuele bijlage kun je rechtstreeks mailen naar j.van.es@atrive.nl (zie link in onderstaand groen blokje).

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es

Atrivé nieuwsbrief

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er speelt in de markt van wonen, en van de vacatures in die markt.