Vacature voor directeur-bestuurder

bij Wonen Vierlingsbeek

Vacature voor Directeur-Bestuurder

Wij zijn Wonen Vierlingsbeek. Een kleine, ambitieuze en lokaal verankerde woningcorporatie. We beheren ruim 500 sociale huurwoningen in de dorpen Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Vortum-Mullem en Groeningen in de gemeente Land van Cuijk. Onze woningen variëren van gezellige (boven)woningen tot ruime gezinswoningen met prachtige tuinen. We hebben met onze levensloopbestendige woningen ook aandacht voor ouderenhuisvesting.

Naast het bouwen en beheren van woningen vinden wij het belangrijk dat onze huurders in een prettige buurt van hun huis een thuis kunnen maken. Daarbij hebben we ook aandacht voor zorg, leefbaarheid en maatschappelijk welbevinden. Vanuit wonen dragen wij actief bij aan het vitaal houden van de dorpen waarin we werkzaam zijn. We werken daarvoor nauw samen met onze huurders, gemeente, dorpsraden en welzijn- en zorgpartijen. Samen maken wij het verschil!

Wij zijn wegens vertrek van de huidige directeur-bestuurder op zoek naar een

                                                

pragmatische en verbindende directeur-bestuurder
met ervaring in de corporatiesector

(32-36 uur/week)

 

Je hebt ervaring als leidinggevende in de corporatiesector. Vanuit je leidinggevende ervaring begrijp je wat een organisatie met een team van vijf personen nodig heeft. Je leiderschapsstijl is pragmatisch en coachend. Je geeft richting en biedt ondersteuning waar nodig om de uitdagingen op te pakken. Daarbij gaat het onder andere om nieuwbouw en transformatie van vastgoed, het faciliteren van langer thuis wonen van huurders, de participatie van en de communicatie met bewoners. Visie, financieel inzicht en pragmatisme zijn van belang om koers te houden en in control te blijven. Om de ambities en de opgave te realiseren is resultaatgerichte sturing van belang. Daarbij pak je zelf ook een deel van de uitvoering op. Dat alles vraagt ook om uithoudingsvermogen en commitment omdat vernieuwing in de volkshuisvesting complex is.  Klik HIER voor de volledige profielschets.

 

Herken jij jezelf in de profielschets? Reageer dan

Ben jij die pragmatische en verbindende leidinggevende in de corporatiesector, dan nodigen wij je graag uit om je motivatie met CV te e-mailen naar sollicitatie@atrive.nl o.v.v. directeur-bestuurder bij Wonen Vierlingsbeek. Neem voor meer informatie contact op met Gerrit van Vegchel (06 52 67 01 12). Atrivé ondersteunt Wonen Vierlingsbeek bij de werving en selectie van de bestuurder. 

 

De sluitingstermijn is 2 juni 2024. De selectiegesprekken zijn gepland op donderdag 13 juni in Vierlingsbeek.

 

Meer weten?

Neem dan contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Gerrit van Vegchel
T: 06 - 52 67 01 12
E:g.van.vegchel@atrive.nl
LinkedIn
Gerrit van Vegchel