Vacature commissaris

Bij De Zes Kernen

Woonstichting De Zes Kernen is in 1994 opgericht. We beheren ruim 1.300 woningen in de groene voormalige gemeente Bernisse. De gemeente is vernoemd naar de rivier, die samen met natuurgebieden, weilanden en bos een aantrekkelijk landschap vormt. De woonstichting ontleent haar naam aan de middeleeuwse zes kernen Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland, die nu in de gemeenten Nissewaard en Hellevoetsluis liggen.

Woonstichting De Zes Kernen spant zich in om goede, betaalbare woningen in een aantrekkelijke leefomgeving te bieden. We besteden extra aandacht aan mensen voor wie het niet zo makkelijk is om hun woonwensen te realiseren. Prettig wonen houdt niet op bij de voordeur. Een schone en veilige woonomgeving vinden we net zo belangrijk. Daar werken we actief aan, samen met onze klanten, met instellingen voor zorg en welzijn, gemeente en anderen. Een goede dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn bereikbaar, toegankelijk en betrokken en leveren, waar mogelijk, maatwerk.

 Ons motto is: Buitengewoon wonen in Bernisse.

Woonstichting De Zes Kernen zoekt voor haar raad van commissarissen een

commissaris

een ondernemer met verstand van financiën

 

Wat zoeken wij?

De ideale kandidaat is een (commercieel) ondernemer. Je bent opgeleid en hebt ervaring op het gebied van financiën en nieuwe economie. Je hebt op z’n minst interesse in informatietechnologie. Je bent academisch geschoold. Woon je in ons werkgebied of heb je daar binding mee, dan heb je een streepje voor. Je hebt affiniteit met de maatschappelijke opgave van een woningcorporatie.

Wie zoeken wij?

De beste kandidaat is een warme persoonlijkheid met oprecht aandacht en interesse voor de ander. Je bent stevig, opereert graag open en transparant en kunt goed samenwerken. Je luistert, hebt een eigen mening en durft deze te uiten en ter discussie te stellen. In de relatie met de bestuurder oefen je actief toezicht uit, stelt de juiste vragen en bent graag haar klankbord.
We zijn natuurlijk op zoek naar de beste kandidaat voor De Zes Kernen, maar -gezien de samenstelling van de raad- ben je bij voorkeur een vrouw.

Wat bieden wij?

Een kleine, professionele, no-nonsens organisatie in een landelijke omgeving met een sterk maatschappelijk netwerk. Een raad van commissarissen die de discussies durft te voeren op een open, directe en scherpe manier en ook de kwaliteit van de relatie belangrijk vindt. Met leden die gewend zijn kritisch naar elkaar te zijn en ook niet schromen kritisch naar zichzelf te zijn. Een team dat serieus is, hard werkt en ook kan ontspannen.
Je ontvangt een nette beloning en de mogelijkheid jezelf verder te scholen.

Reageren

Als je reageert, willen we graag weten waarom je een toezichthoudende rol ambieert, waarom bij een woningcorporatie en waarom bij De Zes Kernen.
De selectieprocedure wordt begeleid door Atti Poelstra. Je kunt je belangstelling melden tot uiterlijk 20 september 2020 via atti@attipoelstra.nl voorzien van je motivatie en cv.
Meer informatie over Woonstichting De Zes Kernen vind je op www.dezeskernen.nl. Voordat benoeming plaats kan vinden beoordeelt de Autoriteit woningcorporaties de geschiktheid en betrouwbaarheid van de kandidaat conform hun Beoordelingskader.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 25 september 2020 overdag in Utrecht. De tweede gespreksronde is op 1 oktober 2020 ’s avonds bij De Zes Kernen. Een persoonlijkheidstest is onderdeel van de procedure.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
x Atti Poelstra
T: 06 - 25 05 17 51
E:info@atrive.nl
LinkedIn
x Atti Poelstra