Vacature coördinator Vastgoed

Bij Stichting Uithuizer Woningbouw (SUW).

Stichting Uithuizer Woningbouw (SUW) is een sociale woningcorporatie in de gemeente Uithuizen met circa 800 verhuureenheden. SUW vindt de kleinschaligheid belangrijk. Op deze manier blijven wij herkenbaar voor onze bewoners en aanspreekbaar voor de gemeente Eemsmond/Hogeland. We kunnen daardoor lokaal kleur geven aan de kwaliteit van het wonen. We willen voorop lopen in het bieden van mogelijkheden, de keuzevrijheid en de kwaliteit in wonen. Hiervoor werken wij onder andere samen met thuiszorg, zorginstellingen en maatschappelijk werk. Vanuit onze kernwaarden laagdrempelig, betrokken en sociaal, maken wij waar wat we zeggen en schrijven.

Bij SUW werken acht enthousiaste en betrokken medewerkers met een hart voor de omgeving. Wij zijn per direct op zoek naar een:

coördinator Vastgoed (32 uur)

Wat ga je doen?

De kandidaat die wij zoeken is verantwoordelijk voor de voorbereiding en beheersing van het gehele vastgoedproces. Dit zijn bijvoorbeeld werkzaamheden in het kader van de MJOB en de kwaliteit van de woningcartotheek. Ook onderhoud je het contact met derden, zoals aannemers en architecten, en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de vastgoedprojecten. In je functie als coördinator Vastgoed draag je zorg voor de implementatie van beleid en ben je verantwoordelijk voor het klachten- en mutatieonderhoud. Je coördineert de onderhoudsmedewerkers in hun werkzaamheden en draagt zorg voor de administratieve verwerking. Daarnaast is er ruimte voor een optimaliseringsslag op het gebied van vastgoed. De coördinator Vastgoed gaat werken aan een efficiëntere stroomlijning van de processen.

Wie zoeken wij?

Binnenkort gaan er aantal nieuwbouwprojecten van start! Daarom zoeken wij een coördinator Vastgoed met kennis van en ervaring met bouwkunde en (planmatig) onderhoud. Ook project- en contractmanagement is je bekend. Je kan snel aan de slag met NCCW-pakketten en hebt zicht op de relevante wet- en regelgeving. Een echte allrounder!

Daarnaast:

  • heb je gevoel voor ondernemerschap
  • beschik je over een analytische blik
  • ken je de regio goed
  • ben je een echte teamplayer; je doet het samen met je collega’s
  • beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.

De procedure

Je kunt je belangstelling melden tot uiterlijk 2 december a.s. via sollicitatie@atrive.nl voorzien van je motivatiebrief en cv. We horen graag waarom je denkt dat je goed past bij SUW. De procedure wordt begeleid door Ismay Huisman van Atrivé. Voor meer informatie over de vacature kan je met Ismay per mail (i.huisman@atrive.nl) of via 06 31 68 52 46 contact opnemen.

De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 12 december a.s. De tweede gespreksronde is op dinsdag 18 december a.s. Beide gesprekken vinden plaats in Uithuizen.

De functie coördinator Vastgoed is ingeschaald in schaal J van de cao Woondiensten. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Meer weten?

Leg je vraag voor aan onze experts, wij adviseren graag.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Ismay Huisman
T: 06 - 31 68 52 46
E:i.huisman@atrive.nl
LinkedIn
Ismay Huisman