Vacature assistent financial controller Atrivé

Assistent Financial Controller bij Atrivé

Atrivé is een maatschappelijk gedreven advies- en onderzoeksbureau, gespecialiseerd op het terrein van wonen. Door onze brede dienstverlening strekt onze klantenkring zich uit van woningcorporaties en huurdersorganisaties tot overheden en zorg- en welzijnsorganisaties. We hebben een hechte band met onze klanten, gebouwd op vertrouwen en respect. Precies zo is de band met onze 25 collega’s.  

Wil jij de maandelijkse afsluiting van de financiële en projectadministratie verzorgen en de datakwaliteit verbeteren? Financiële ontwikkelingen op de voet volgen en de directie hierover adviseren? Dan zoeken we jou!

Wij zijn per 1 februari 2023 op zoek naar een assistent financial controller. Je werkt aan financiële en administratieve processen. In samenspel met onze adviseurs zorg je als controller voor een soepel en tijdig facturatieproces aan onze opdrachtgevers. Dit doe je niet alleen: je wordt opgeleid en gecoached door een ervaren financial controller. Verder vorm je een hecht team met het secretariaat en onze medewerker communicatie. Er is volop ruimte om te ontdekken hoe we werken en om je te verdiepen in onze systemen en financiële processen.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden die je uitvoert zijn zeer divers:

  • Je verzorgt de maandelijkse afsluiting van de financiële en projectadministratie in AFAS en het boeken van inkomende facturen.
  • Je realiseert vervolgens het factureringsproces in nauwe samenwerking met collega-adviseurs als projectleiders.
  • Je verbetert de datakwaliteit, ontwikkelt de geautomatiseerde administratie en geeft vorm aan een monitor (in bijvoorbeeld Power BI).
  • Je levert actief een bijdrage aan het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages en de jaarrekening van de werkmaatschappij Atrivé BV en holding.
  • Je verzorgt de maandelijkse loonheffing, de aangifte btw, inclusief controles.
  • Je verzorgt tot slot de contacten met de externe systeembeheerder over de ICT-omgeving. 

sollicitant met inspiratieDit neem je mee  

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond op het gebied van accountancy of bedrijfseconomie. Daarnaast ben je proactief met een open communicatiestijl. Je bent sterk in plannen en overzicht houden. Ten slotte: je bent leergierig en wil je verder ontwikkelen als financial controller. Revelante werkervaring in een financiële rol is een pre.

Dit vind je bij ons

Atrivé draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op het terrein van wonen en verduurzaming. We willen van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers en hebben een maatschappelijke drijfveer. We vinden het belangrijk om een afspiegeling te zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Omdat onze organisatie klein is, zijn de lijnen kort. Wij hechten veel waarde aan een informele en dynamische werksfeer en je werkt waar jij dat wilt. Wij werken vanuit de gedachte: work hard, play hard. Zo hebben we gezamenlijke etentjes, borrels en een jaarlijkse 24-uurs.

 

 

Wat bieden we joukantoorruimte Atrivé

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur voor de duur van 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd.
  • Salarisindicatie is circa € 3.000,- op basis van 40 uur, wel afhankelijk van jouw ervaring.
  • 30 vakantiedagen, volledige reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.
  • Ruimte voor jouw ontwikkeling. Wij organiseren regelmatig trainingen en sessies waarin we kennis delen en inspiratie opdoen met elkaar.

 

 

 

Enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Neem contact op met Hanjo Lagas via 06 25 05 17 88. Of solliciteer direct door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@atrive.nl.

Ja ik heb interesse

Vul onderstaand contactformulier in. Een eventuele bijlage kun je rechtstreeks mailen naar h.lagas@atrive.nl

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Hanjo Lagas
T: 06 - 25 05 17 88
E:h.lagas@atrive.nl
LinkedIn
Hanjo Lagas

Atrivé nieuwsbrief

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er speelt in de markt van wonen, en van de vacatures in die markt.