Vacature 3 leden raad van toezicht

Bij Samen Zorgen Huis Leudal

Vacature

drie leden raad van toezicht

met expertise en ervaring in de volgende deskundigheidsgebieden

Zorg, Financiën en Juridisch

De Stichting Samen Zorgen Huis Leudal (SSZHL) is een burgerinitiatief dat zich ten doel heeft gesteld om zorg te verlenen aan de zieke medemens. Deze zorg wordt gerealiseerd mét en vóór de zieke medemens, haar of zijn naaste(n) en de inwoners van Leudal en omstreken. Het Samen Zorg Huis Leudal (SZHL) is een ‘dicht bij (t)huis ziekenboeg', waar op liefdevolle en deskundige wijze respijtzorg, overbruggingszorg en kortdurende zorg wordt geboden aan gastbewoners die anders zouden worden opgenomen of blijvend opgenomen in het ziekenhuis. Tevens biedt het SZHL palliatieve zorg aan. In de laatste levensfase kan hierdoor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven geboden worden aan de gastbewoner. De zorg die geboden wordt, gebeurt in samenwerking met de huisarts, verpleegkundige en met de steun van diverse zorginstanties. De zorg wordt gegeven op een prachtige plek, namelijk in het voormalige klooster Mariabosch in Baexem (Gemeente Leudal). De Stichting Samen Zorgen Huis Leudal bestaat uit vrijwilligers. Zij vervullen een centrale rol in dit concept. De vrijwilligers zijn inwoners uit de Gemeente Leudal en omstreken, elk met hun eigen deskundigheid en specialisme. Zij werken met plezier en passie aan dit project, omdat zij allen geloven dat samen voor elkaar zorgen een kernwaarde is voor leven in een gemeenschap.

Het SZHL wordt aangestuurd door het bestuur van vijf leden. Het bestuur van het SZHL bestaat louter uit vrijwilligers. De bestuursleden hebben allen een andere achtergrond en zijn niet noodzakelijkerwijs ervaren in het besturen van een stichting. Het is de visie en passie voor het in praktijk brengen van gemeenschapszorg als nieuwe, maatschappelijke zorgvorm, die hen bindt en beweegt. Ter ondersteuning van het bestuur zijn zij op zoek naar drie leden voor de raad van toezicht

Voor de volledige vacaturetekst, de profielen en de procedure klik hier.

 

Atrivé is gespecialiseerd in werving en selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es