Vacature 2 gebiedsregisseurs

Bij Krijtland Wonen

Deze vacature is inmiddels succesvol vervuld

     Locatie                           Vaals

       Uren per week              32-36 uur

      Werk-/denkniveau        hbo+

Met circa 3.500 woningen is Krijtland Wonen de nieuwe fusiecorporatie in het Heuvelland. Wij zijn actief in de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Simpelveld. Met 30 betrokken en enthousiaste collega’s zetten wij ons dagelijks in voor een kwalitatief goed en betaalbaar woningaanbod met een aantrekkelijke woon- en leefomgeving. Wij staan dicht bij onze huurders, hebben goede contacten met onze stakeholders en ketenpartners. Een krachtige organisatie van en voor huurders midden in de lokale Limburgse samenleving. Een organisatie in ontwikkeling die zorgt voor een versteviging van de kwaliteit van haar dienstverlening aan haar huurders en samenwerkingspartners.

Om onze ambities te verwezenlijken zijn wij op zoek naar

2 gebiedsregisseurs

-communicatief sterk, teamspeler en proactief-

Vind jij het een uitdaging om een sterk operationeel netwerk te bouwen en te onderhouden op het gebied van wonen, welzijn en zorg? Word jij enthousiast om het gebiedsteam operationeel en functioneel aan te sturen en gezamenlijk zorg te dragen voor een goede leefbaarheid? Dan ben jij de gebiedsregisseur die wij zoeken. Resultaatgericht, werkend vanuit het perspectief van de huurder en met oog voor detail én de menselijke maat. Je hebt ervaring met klant- en verhuurprocessen en je wilt fungeren als eerste aanspreekpunt bij de dagelijkse bedrijfsvoering binnen het gebiedsteam, in het bijzonder bij complexe situaties.

Als gebiedsregisseur maak je onderdeel uit van het team klant en wonen. Je stuurt functioneel het gebiedsteam aan. Dit team bestaat uit woonconsulenten, een gebiedsbeheerder en een gebiedsopzichter. Je draagt er zorg voor dat de dagelijkse dienstverlening naar huurders en stakeholders optimaal verloopt. Daarnaast werk je aan een excellente klanttevredenheid, een effectieve en efficiënte interne organisatie en stroomlijnt de communicatie rondom klantcontacten en vraagstukken. Voor de manager klant en wonen en de gemeente(n) in het werkgebied ben jij de sparringpartner op het gebied van prestatieafspraken. Tevens draag je bij en geef je vorm aan de bewonersparticipatie om deze verder te professionaliseren.

Hoe zou jouw agenda eruit kunnen zien?

Maandag: Jouw werkweek begint met een intern overleg met de manager klant en wonen over het actualiseren van de prestatieafspraken binnen het gebied waar jij verantwoordelijk voor bent. Uit dit overleg komen een aantal actiepunten naar voren die jij oppakt. Om deze punten op te pakken maak je verschillende afspraken binnen de gemeente. Daarnaast heb je geconstateerd dat bij collega-corporaties nieuwe initiatieven plaatsvinden. Je gaat deze onderzoeken.

Dinsdag: In de ochtend staat een overleg gepland met één van de woonconsulenten. Je bespreekt de aanpak en de acties van een complexe overlastsituatie. In de middag heb je een afspraak met de manager klant en wonen en de bestuurder. Er staat een redelijk omvangrijke herstructureringsopgave gepland voor 2024. Daarvoor moet een sociaal plan worden opgesteld. Na de lunch staat er een overleg gepland over de nieuwe criteria van het kwaliteitsbeleid binnen Krijtland Wonen, waarbij jij de medewerkers informeert over de veranderingen. Aan het eind van de dag vertegenwoordig je, samen met een advocaat, Krijtland Wonen in de rechtbank in Maastricht inzake een huisuitzetting.

Woensdag: Je hebt deze dag wekelijks geblokt om het gebied te bezoeken dat onder je verantwoordelijkheid valt. Je hebt afspraken staan met de wijkraad of een bewonerscommissie. Je neemt goed in je op welke wensen en zorgen er zijn in de wijk. Deze wensen en zorgen gebruik je als bijdrage om acties en speerpunten te formuleren en voor te leggen aan het team en het MT. Verder heb je een bijdrage geleverd aan het eerste concept van de participatienota. In de avond ben je uitgenodigd bij de wijkraad in je werkgebied. Je bereidt je voor op dit overleg en schakelt kort met de bestuurder.

Donderdag: Onverwachts komt de manager klant en wonen naar jou toe met een vraag over subsidies, je geeft aan dat je dit even goed moet onderzoeken en verwacht een duidelijk antwoord te hebben tijdens het geplande overleg van volgende week. Je gaat er snel mee aan de slag. Daarnaast krijg je signalen van collega-corporaties dat zij een gezamenlijke activiteit willen ontwikkelen op het gebied van leefbaarheid en participatie, omdat je proactief bent ingesteld pak je dit gelijk op. Je hebt ook vernomen uit je netwerk dat de gemeente daarmee bezig is en plannen uitwerkt. Een bewonerscommissie heeft je benaderd met de vraag om activiteiten te houden in de algemene ruimte. Dit wordt lastig dus je zult daar de verwachtingen moeten managen.

Vrijdag: Je analyseert de prestaties ten aanzien van huurderstevredenheid en je denkt na over wijzigingen die de tevredenheid verhogen. Je beantwoordt mail en zorgt ervoor dat je takenlijst voor maandag weer goed op orde is. Als laatste bereid je de gesprekken voor die je gaat voeren met de collega’s van je werkgebied. Dit om duidelijkheid te krijgen over de gewenste ontwikkeling en de knelpunten inzichtelijk te krijgen. Aan het eind van de ochtend begint je weekend!

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal hbo+-werk- en -denkniveau en enkele jaren ervaring in de volkshuisvesting en/of wijkontwikkeling. Daarnaast heb je actuele kennis van de branche- en maatschappelijke ontwikkelingen en relevante wet- en regelgeving. Je bent sterk in het organiseren en plannen van je werkzaamheden en toont flexibiliteit waar dit nodig is. Je weet mensen te stimuleren en te enthousiasmeren. Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en op zoek naar verbetering. Je levert een bijdrage aan en denkt mee over de strategie en beleid op het gebied van klant, wonen, participatie en vastgoed.

Wat bieden wij?

Wij bieden een aanstelling voor 32-36 uur per week. In eerste instantie is dit een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan. Krijtland Wonen biedt een marktconform salaris (salarisschaal J van de cao Woondiensten). Inschaling is afhankelijk van je ervaring.

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan daagt Krijtland Wonen je uit dat vooral te doen. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid om jouw functie en werkzaamheden in te richten en uit te bouwen. Daarnaast krijg je er natuurlijk ook 30 leuke en enthousiaste collega’s bij!

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op onze website www.krijtlandwonen.nl.

Procedure

Deze werving- en selectie wordt begeleid door Atrivé en ziet er als volgt uit. Op 25 en 26 november a.s. vindt er een eerste oriënterend gesprek plaats met Atrivé. Op 3 en 4 december vindt er een eerste selectiegesprek plaats bij Krijtland Wonen. Daarna volgt er op 14 december een tweede gesprek met de manager klant en wonen en de directeur-bestuurder. De arbeidsvoorwaarden en aanstelling bespreek je met de directeur-bestuurder. Dit zal uiterlijk in week 52 zijn. Aanstelling vindt bij voorkeur plaats per 1 februari 2021 of eerder.

Mocht je meer willen weten neem dan contact op met John van Es, tel. 06 25 05 18 18.

Wij zijn erg benieuwd naar je motivatiebrief en cv. Wij ontvangen deze graag voor 22 november 2020, dan sluiten wij de werving.

Stuur deze naar info@atrive.nl.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es