Neem deel aan de enquête voor huurdersorganisaties

Sinds 2009 organiseert Atrivé het Participatielab. Het Participatielab is een plek voor uitwisseling, kennisdeling en inspiratie voor bestuurders van huurdersorganisaties. De één wil vooral praktische ervaringen uitwisselen, de ander zoekt verdieping van kennis en weer een ander verheugt zich op een goed gesprek met mede-vertegenwoordigers. In de Participatielabs, die we in 2023 organiseren, wordt een mix van dit alles geboden.  

Als vertegenwoordiger van huurders moet je van veel markten thuis zijn. Wij helpen graag om deze rol met vertrouwen en plezier uit te voeren. De bijeenkomsten richten zich op het bespreken van actuele onderwerpen die aansluiten op jouw behoefte. Met deze vragenlijst halen we graag op welke thema's, uitdagingen en zorgen er bij vertegenwoordigers van huurdersorganisaties leven. De resultaten vormen de basis voor de Participatielabs en worden gepresenteerd tijdens de eerste bijeenkomst.

Klik hier en doe mee aan de enquête

Het invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten. Onder de deelnemers verloten wij het boek Van Armoede geschreven door Jonah Falke over de dagelijkse praktijk en de zorgen van mensen die onder de armoedegrens leven en hulpverleners die hier in hun dagelijks werk mee geconfronteerd worden.

Lees meer over onze Participatielabs

Wil je meer weten over de Participatielabs?

Neem dan contact op met één van onderstaande adviseurs