Vacature junior adviseur HRM & organisatieontwikkeling

Bij Atrivé

     Kantoor                           Orteliuslaan 1000, 3528 BD  Utrecht

       Uren per week              32-40 uur

      Werk-/denkniveau        wo

Het HR-team van Atrivé is op zoek naar een junior adviseur HRM & organisatieontwikkeling. Ben je energiek, leergierig en word je graag uitgedaagd? Vind je het leuk om samen te werken en een belangrijke bijdrage te leveren in diverse adviesklussen voor verschillende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou? Je krijgt bij ons de kans ‘on the job’ te leren en door te groeien naar een zelfstandige adviseur.

Wat je gaat doen

Elke dag is anders. Je werkt samen met ervaren collega’s voor onze klanten in verschillende opdrachten op HR-gebied. Je levert een bijdrage aan het opstellen van functiehandboeken, werving en selectietrajecten voor bestuurders of commissarissen en levert daarnaast een actieve bijdrage aan vraagstukken rondom:

 • strategische personeelsplanning
 • talentmanagement
 • performancemanagement
 • organisatieontwikkeling
 • reorganisaties en
 • cultuurvraagstukken.

Wij vragen

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding op het terrein van HR, bedrijfskunde, organisatiewetenschappen of een soortgelijke opleiding.
 • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring.
 • Je toont lef en hebt een commercieel gevoel.
 • Je bent een gestructureerde energieke duizendpoot met kritisch blik.
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit, veerkracht en relativeringsvermogen.
 • Je bent flexibel, enthousiast en je voelt je verantwoordelijk voor het nakomen, bewaken en borgen van gemaakte afspraken.
 • Last but not least: een verbindende persoonlijkheid met een gezonde dosis humor!

Wij bieden

Wij zijn een bedrijf met zo’n 25 enthousiaste collega’s waar weinig hiërarchisch gewerkt wordt en ruimte is voor je eigen creativiteit.

Laptop, telefoon van de zaak en je digitale werkplek worden door ons allemaal geregeld. Een werkplek waar jij dat wilt: bij de klant, op kantoor in Utrecht, thuis of onderweg. Als we weer met zijn allen op kantoor kunnen werken is er in Utrecht altijd ruimte voor ontmoeting. Onze klanten zitten door het hele land. Reizen maakt dan ook in de nieuwe situatie een deel uit van de functie.

Het leven bestaat uiteraard niet alleen uit werken en we hechten aan een goede werk-privébalans, daarom krijg je van ons ook 30 vakantiedagen en de optie om een contract te nemen voor minder dan 40 uur.

Over Atrivé

Onze dienstverlening is breed: van HRM, woonvisies, prestatieafspraken, vastgoedstrategie, duurzaamheid, governance, fusie & samenwerking en bedrijfsvoering tot (huurders)participatie. We werken voor woningcorporaties, gemeenten, regio’s, ministeries en belangenbehartigers als Aedes en bewonersorganisaties.

Naast het harde werken zorgt Atrivé ook voor ontspanning. Jaarlijks komen we samen voor een gezellige en vaak sportieve 24-uursbijeenkomst (uiteraard afgelopen jaar even niet…). Daarnaast hebben we regelmatig (digitale) inspiratiebijeenkomsten, waarbij we kennis delen en met elkaar bijpraten.

Procedure

 1. Solliciteer - Herken je jezelf in deze vacature en heb je interesse? Mail je motivatiebrief en cv dan uiterlijk 29 augustus 2021 naar info@atrive.nl. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met John van Es, telefoonnummer 06 25 05 18 18 of Hanjo Lagas, 06 25 05 17 88.
 2. Eerste gesprek
 3. Tweede gesprek
 4. Assessment en bespreken assessment
 5. Contractvoorstel
 6. In dienst.

NB: wij zijn niet op zoek naar mensen die in een ZZP-constructie willen werken.

Atrivé is gespecialiseerd in werving en selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es