Vacature junior adviseur HRM & organisatieontwikkeling

Bij Atrivé

     Kantoor                           Orteliuslaan 1000, 3528 BD  Utrecht

       Uren per week              32-40 uur

      Werk-/denkniveau        wo

Ben jij een junior HRM-adviseur met ambitie? 

Atrivé is een maatschappelijk gedreven advies- en onderzoeksbureau, gespecialiseerd op het terrein van wonen. Door onze brede dienstverlening strekt onze klantenkring zich uit van woningcorporaties en huurdersorganisaties tot overheden en zorg- en welzijnsorganisaties. We hebben een hechte band met onze klanten, gebouwd op vertrouwen en respect. Precies zo is de band met onze 25 collega’s.

Als junior adviseur werk je met verschillende (senior) adviseurs aan uiteenlopende projecten op het gebied van HRM en organisatieontwikkeling. Van het opstellen van functiehandboeken, strategische personeelsplanning en het meewerken aan werving en selectietrajecten voor bestuurders en commissarissen, tot aan ontwikkelings- en cultuurvraagstukken: de werkzaamheden die je uitvoert zijn zeer divers. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat jouw klanten klaar zijn voor het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken van vandaag én morgen.

A day in the life of…

In deze functie als junior HRM-adviseur bij Atrivé is geen dag hetzelfde. Op maandag start je bijvoorbeeld meteen al met een uitdagend project: samen met één van jouw senior collega’s ga je op zoek naar een nieuwe manager Bedrijfsvoering voor een kleine woningcorporatie. Nadat jullie in beeld hebben gebracht waar de klant naar op zoek is, breng je de organisatieopgave en het gewenste profiel samen in een profielschets. Later op de dag sluit je aan bij een overleg over strategische personeelsplanning. Je denkt mee met de klant over het vraagstuk van duurzame inzetbaarheid van medewerkers, en hoe zij dit kunnen verbeteren. De volgende dag begint jouw ochtend met een aantal sollicitatiegesprekken voor een ander lopend wervingstraject, waarvoor je na afloop een samenvattend verslag maakt van de gesprekken. In de middag heb je de tijd om lekker te sporten, want in de avond neem je deel aan een zelfevaluatiesessie van de raad van commissarissen van een woningcorporatie. Tijdens dit overleg, begeleid door een ervaren projectleider, leer je veel over de samenwerking en werkwijze van de RvC-leden. Met jouw aantekeningen schrijf je de volgende dag een heldere rapportage. Op donderdag belt een klant jou op met de vraag of je een aantal nieuwe functies kunt wegen, waarmee je met het Handboek functie-indeling woondiensten direct aan de slag gaat. Je sluit de week op vrijdag af met de juniorenintervisie, waarin jouw ontwikkeling als adviseur en de verbinding met collega’s centraal staan.

Dit neem jij mee 

Je hebt een relevante wo-opleiding afgerond op het gebied van HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde. Het is een pre als je al enige werkervaring hebt opgedaan in HR, werving & selectie en/of het adviesvak. Daarnaast zijn de volgende punten van belang:

  • Je kunt goed luisteren, doorvragen en op een probleemoplossende manier denken.
  • Je vindt het leuk om in een kleinere organisatie met korte lijnen te werken.
  • In deze afwisselende rol ben je vaak met meerdere projecten bezig die tegelijkertijd lopen. Met jouw flexibele en resultaatgerichte werkwijze geeft het je energie omad hoc werkzaamheden op te pakken, terwijl je ook het overzicht bewaart in je projecten.
  • Je bent een proactief persoon met een kritische blik, die de ruimte durft te nemen om jouw visie en ideeën met anderen te delen.
  • En, natuurlijk ook heel belangrijk: met jouw verbindende persoonlijkheid ben jij een gezellige toevoeging aan ons team!

Dit vind je bij ons 

Bij Atrivé werk je aan complexe vraagstukken met grote maatschappelijke relevantie. Dat maakt jouw werk betekenisvol. In deze afwisselende adviesrol kun je bovendien veel leren over actuele vraagstukken in het HR-vakgebied. Je krijgt bij ons échte ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en het inrichten van je agenda. En natuurlijk om gezelligheid op te zoeken met collega’s. Je werkt waar jij dat wilt. Bij de klant, op kantoor in Utrecht, thuis of onderweg. Ons kantoor is niet jouw vaste werkplek, maar een ontmoetingsplaats waar jij samen met je collega’s bouwt aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Wij delen ons kantoor met organisatieadviesbureau Rijnconsult, waarmee we samenwerken in diverse adviestrajecten.

Naast dit alles kun je bij ons rekenen op:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur.
  • Een uitstekende beloning die past bij jouw expertise en ervaring, inclusief 30 vakantiedagen, volledige reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.
  • Ruimte voor jouw ontwikkeling. Naast het leren ‘on-the-job’ organiseren wij regelmatig (junioren)intervisies, trainingen en sessies waarin we kennis delen en inspiratie op doen met elkaar.

Voel jij je aangesproken?

Bij Atrivé houden we van mensen met initiatief. Wil jij meer halen uit je ambitie? Neem dan snel contact op met John van Es (06 25 05 18 18) of Robert van Bendegem (06 25 05 18 50), zij beantwoorden graag jouw vragen. Of solliciteer direct door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@atrive.nl. De procedure omvat twee gesprekken en een assessment. We maken graag kennis met jou! 

NB: wij zijn niet op zoek naar mensen die in een ZZP-constructie willen werken.

Atrivé is gespecialiseerd in werving en selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Neem contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
John van Es
T: 06 - 25 05 18 18
E:j.van.es@atrive.nl
LinkedIn
John van Es