Atrivé weer geheel zelfstandig en in eigendom van de medewerkers

Los van Tauw, zelfstandig opererend in woon- en organisatieadviesmarkt

Wat zijn we er trots op om jullie te mogen vertellen dat Atrivé vanaf 30 november weer een volledig zelfstandig adviesbureau is. Ruim zes jaar was Atrivé een zelfstandige dochteronderneming van ingenieursbureau Tauw Nederland. In goed overleg is besloten dat Atrivé geheel zelfstandig verder gaat en eigendom wordt van de medewerkers.

Vanuit onze eigen kracht en zelfstandigheid blijven we doen waar we goed in zijn: bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties, gebieden en mensen om te komen tot gezamenlijke resultaten op het brede terrein van wonen.

Onze adviseurs zijn strategen, verbinders en versnellers met samenwerking als belangrijke drijfveer. Met kennis van de inhoud van het wonen, van strategie & organisatie en van teams & medewerkers dragen zij bij aan betekenisvolle oplossingen voor onder andere woningcorporaties, overheden, huurdersorganisaties, zorg en welzijn. Het organiseren van betrokkenheid vinden wij belangrijk; het geeft voldoening als het belang van alle betrokken partijen en de lokale gemeenschap goed gediend wordt. Als Atrivé bewegen en ontwikkelen we mee met de markten waarin we actief zijn. Dit maakt ons onderzoeks- en advieswerk toekomstgericht en waardevol voor onze opdrachtgevers.

Een andere wijziging is dat Robert van Bendegem, die sinds 2015 deel uitmaakt van de directie van Atrivé, de functie van algemeen directeur overneemt van Gerrit van Vegchel. Gerrit heeft hier afgelopen periode met veel vertrouwen naar toegewerkt. “Het is ook een mooi moment om de nieuwe generatie meer beeldbepalend te laten zijn binnen Atrivé en om ervaring te combineren met vernieuwing” aldus Gerrit. Gerrit blijft de komende tijd bij Atrivé werkzaam als senior consultant ‘Governance en organisatieadvies’.

 We zijn continue op zoek naar de versterking van onze rol als adviesbureau. In onze maatschappelijke bijdrage van vandaag én morgen willen we innovatief en scherp blijven. Daarom vormt Atrivé per 1 december 2020 een strategisch samenwerkingsverband met organisatieadviesbureau Rijnconsult. Naast samenwerking in de ondersteunende dienstverlening delen we met hen onze drive om oplossingen te bieden voor de vraagstukken van vandaag en morgen. We bundelen onze krachten onder andere op het gebied van organisatieadvies, regionale samenwerking, duurzaamheid, werving & selectie en interim-management. Beide partijen verwachten daar veel synergie van.

 De praktische details
Wij zijn en blijven bereikbaar via onze website en onze mobiele telefoonnummers. Onze huisvesting en ons postadres is per 1 december 2020 gewijzigd in Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht. Via onze nieuwsbrieven en website houden we je natuurlijk op de hoogte, maar schroom ook vooral niet om ons te bellen om te horen over onze nieuwe situatie.
Je blijft van harte welkom.