Atrivé en NVBW op volle kracht vooruit

Brede inhoudelijke kennis van Atrivé doet NVBW opnieuw voor ons kiezen.

foto op projectpagina

Atrivé gaat ook in 2022 en 2023 de Nederlandse Vereniging Bestuurders Woningcorporaties (NVBW) begeleiden in hun kennisontwikkeling. We zijn supertrots en vinden het een eer om het bestuur van de NVBW te ondersteunen in het jaarlijks organiseren van drie masterclasses en een tweedaagse. Vanuit Atrivé staat Robert van Bendegem (algemeen directeur) aan de lat om samen met het bestuur van de NVBW het programma vorm te geven.

De begeleiding is een vervolg op de afgelopen twee jaar, waarbij in november de afsluitende tweedaagse heeft plaatsgevonden in Den Haag (met als thema: leefbaarheid en veerkracht van buurten en wijken).

Atrivé heeft een CRKBO-registratie en beschikt over het NRTO-keurmerk. Als erkende onderwijsinstelling is Atrivé gerechtigd om PE-punten toe te kennen voor haar opleidings-en trainingsactiviteiten. De aankomende jaren gaat Atrivé haar opleidings- en trainingsactiviteiten uitbreiden. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Check hier de link naar ons aanbod voor bestuurders en commissarissen.

Meer weten?

Neem contact op met onderstaande adviseur