Aedes-webinars ‘Prestatieafspraken en lokale samenwerking’ leerzaam schouwspel

Voor Aedes verzorgde Atrivé onlangs acht webinars.

Twee klassieke webinars en zes webinars in talkshowformule

Vanuit Atrivé hebben Paul Doevendans, Marissa van Groenestijn en Joeri Zandvliet de webinars met Aedes voorbereid en begeleid. Onderwerpen die in de webinars behandeld werden: prestatieafspraken en lokale samenwerking, met duurzaamheid, kwetsbare doelgroepen en nieuwbouw als bijzondere thema’s. Paul leidde de webinars. Marissa heeft als expert duurzaamheid bijgedragen aan twee webinars over "Prestatieafspraken en lokale samenwerking op het thema duurzaamheid". Joeri heeft als expert bijgedragen aan zes webinars over "Prestatieafspraken en lokale samenwerking algemeen" en op de thema’s "Leefbaarheid & kwetsbare doelgroepen" en "Nieuwbouw & voorraad".

Het ging om twee klassieke webinars en zes webinars in talkshowformule. Met name de talkshowwebinars, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Aedesstudio in Nijkerk, vormden een leerzaam schouwspel. Gespreksleider Paul Doevendans: “Het was echt een prachtige coproductie en ook voor mij een nieuwe ervaring. Samen met tientallen actieve deelnemers per uitzending, talrijke gasten aan tafel en op afstand inbellend, intensief betrokken mensen van Aedes en Atrivé en de ondersteuning van studio Showdesign en The Visual Connection hebben we er echt iets goeds en moois van gemaakt. Veel dank allemaal!”.

Bijgaand de link naar een filmpje op YouTube waar direct na het webinar van 22 juni de reacties van de deelnemers zijn gepeild:

  • Paul Doevendans (Atrivé): "Boven verwachting, enorm leerzaam. We hebben veel aan mensen mee kunnen geven."
  • Marissa van Groenestijn (Atrivé): "Heel erg leuk om het eens op een andere manier te doen; een erg waardevolle manier."
  • Niko Paap (gemeente Amersfoort): "Ontzettend leuk om aan mee te doen."
  • Marco Kersing (OFW): "Leuk om de interactie te zien. Leuk dat je (zo digitaal) dialoog en interactie hebt met de mensen thuis. Goed bevallen."
  • David Albregts (Aedes): "Grappig om te merken hoe twee webinars die hetzelfde zijn opgezet, totaal anders lopen en hele andere input hadden."
  • Zoom hoost Hubèrt de Groot (Visual Connection): "Paul ging ontzettend creatief met de situatie om. Bij actie en geen actie werd er aan tafel geïmproviseerd. We hebben een extra break-out-groep gedaan. Mede dankzij de gastsprekers en een ingebrachte tussenvraag en natuurlijk Marissa was het heel levendig. Een mooi team om mee te werken."

Korte impressie van de webinars

Paul Doevendans leidde de webinars ......
... op duurzaamheidsvlak bijgestaan door Marissa van Groenestijn ...
... en waar het prestatieafspraken betrof: Joeri Zandvliet.
Met veel boeiende gasten aan tafel.
Met veel boeiende gasten aan tafel.
Met veel boeiende gasten aan tafel.
Met veel boeiende gasten aan tafel.
Met een goede technische verzorging achter de schermen ...
.......... en een goed gevoel waarmee we er op terugkijken.

Het Atrivé team

Op de aftiteling van de webinars:

Joke van den Berg, Martin Bosch van de Laar, Tinka van Rood, Joktan Cohen, Miriam Regnerus, Maarten Georgius, Alex Grashof, Frank van Nunen, Bob Biesheuvel, Han Leurink, Peter van Ling, Niko Paap, Yvon de Ruijter, Marco Kersing, Paul van Roosmalen, Anouk Tersteeg, Artem Moorlag, Iris Uittien, Bert Moorman, Simone Bos, Rowalt Kannekens, Simone Boeren, Hélène Broekema, David Albregts, Mohamed Akkouh, Joeri Zandvliet, Marissa van Groenestijn, Paul Doevendans, Jeroen Blijsie van The Visual Connection (foto en film), de mensen van Aedes BBE en Showdesign in Nijkerk e.v.a.