Atrivé zoekt (senior) adviseurs met ervaring en een netwerk

Onze adviseurs zijn strategen, verbinders en onderzoekers met samenwerking als belangrijke drijfveer. Met kennis van wonen, strategie & organisatie en van teams & medewerkers, dragen wij bij aan betekenisvolle oplossingen voor woningcorporaties, overheden, huurdersorganisaties, zorg en welzijn.

Wij vragen van jou:

  • ervaring met organisatieadvies en/of vastgoed & verduurzaming en/of woonvisies, prestatieafspraken, legitimatie/participatie en/of HR en/of (regionale) samenwerking
  • een netwerk bij woningcorporaties en/of (gemeentelijke en regionale) overheden
  • betrokkenheid, uithoudingsvermogen en humor.

Wij bieden:

  • interessante uitdagingen en afwisselende vraagstukken op het domein van wonen
  • inspiratie, dynamiek, betrokkenheid en ruimte voor zelfontwikkeling samen met 25 bevlogen collega’s
  • een organisatie die in eigendom is van de medewerkers en waarvan jij ook mede-eigenaar kunt worden.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Heb je hart voor maatschappelijke onderwerpen zoals de volkshuisvesting? Dan heb je bij ons de kans om daar betekenisvol werk in te verrichten. Atrivé gaat al lang terug in haar adviesrol voor woningcorporaties en (gemeentelijke) overheden. En dat opdrachtgevers graag en al jaren bij ons terugkomen, geeft aan dat de adviezen van Atrivé echt bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Onze dienstverlening is breed: van organisatieadvies, HRM, woonvisies, prestatieafspraken, vastgoedstrategie, verduurzaming, governance, fusie & samenwerking tot (huurders)participatie. We werken voor woningcorporaties, gemeenten, regio’s, ministeries en belangenbehartigers als Aedes en bewonersorganisaties. Daarom hebben we ook adviseurs van diverse pluimage in dienst. Samenwerken doen we in wisselende samenstellingen, afhankelijk van de opdracht. Op deze manier leveren we kwaliteit aan onze klanten én leren collega's van elkaar en inspireren elkaar. Dat maakt dat je nooit uitgekeken raakt.

Initiatief wordt bij ons op prijs gesteld. We hebben een platte organisatie waarin we elkaar binden en boeien en komen tot passende oplossingen voor de vraagstukken waar we gezamenlijk voor aan de lat staan. Onze voldoening is dat we van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers, op de inhoud van het vraagstuk en de betrokkenheid in het proces. Daar worden we blij van!

En .... leuke dingen doe je met leuke mensen. En laten we er juist daar een heleboel van hebben. Ontmoeting staat bij ons centraal: in een klus, maar ook in onze inspiratiesessies en jaarlijkse 24-uursbijeenkomst. Daarom is het fijn om bij Atrivé te werken.

En hoe pak je dat aan?

Bij Atrivé houden we van actieve mensen met initiatief. Pak de telefoon en bel ons op (zie het contactblok van Robert van Bendegem hieronder) of stuur je motivatiebrief met je cv op naar Atrivé, ter attentie van Robert van Bendegem. En wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. 

Wil je meer informatie over werken bij Atrivé?

Neem dan contact met mij op.

 *
 *
naam@bedrijf.nl
012-3456789
 *
Robert van Bendegem
T: 06 - 25 05 18 50
E:r.van.bendegem@atrive.nl
LinkedIn
Robert van Bendegem