Menu

De interim-manager die past bij uw organisatie en uw vraagstuk. Dat begint bij de juiste match.

Interim-managers

Onze Interim-managers (associés) kunnen het verschil maken

Is in uw organisatie een probleem, wilt u een verandering in gang zetten of een verbetering doorvoeren, dan is de de interim-manager met toegevoegde waarde de oplossing. Atrivé zorgt voor de goede match. 

Sturings- en capaciteitsvraagstuk

Een vacature aan de top komt meestal niet gelegen. Ook niet als het vertrek van de bestuurder of de leidinggevende gewenst of noodzakelijk is. Zelden is sprake van een situatie waarin u zich kunt veroorloven een pas op de plaats te maken. Dat is ook niet nodig. Onze interim-managers kunnen meteen aan de slag. Ze kennen de corporatiesector, de inhoud van de vraagstukken en de processen. 

De interim-manager die past

Atrivé heeft een groot landelijk netwerk van interim-managers met inhoudelijke en procesmatige ervaring bij woningcorporaties. Zij hebben ervaring als bestuurder, directeur, manager of kwartiermaker. Wij bieden u altijd een interim-manager die zijn vak verstaat: het vak interim-management én die kennis heeft van wonen, vastgoed(sturing), hrm, financiën of strategie en beleid.
Minstens zo belangrijk vinden wij de match als het gaat om de persoonlijkheid. Een interim-manager die past bij uw vraagstuk, kan zorgen voor het gewenste resultaat. Dit kan betekenen dat u iemand zoekt die niet lijkt op het zittend management, maar verschil maakt. 

Veranderen met respect

Onze interim-managers opereren zorgvuldig, integer en met respect voor de eigenheid van uw organisatie. Zij zijn doortastend, vriendelijk en confronterend waar dat moet.
De interim‐managers zijn zich bewust van hun tijdelijke rol en binden zich snel aan de mensen en de te behalen doelstellingen. Zij analyseren accuraat waar en hoe veranderingen nodig zijn en kunnen schakelen tussen zowel inhoud als proces, als tussen de zachte en de harde kant van het leidinggeven. Dit vergt bijzondere leiderschapskwaliteiten, die zij in huis hebben.

Snel een passende kandidaat 

Heeft u een interim-manager nodig? Neem dan contact op met John van Es via 06 25 05 18 18 of j.van.es@atrive.nl  voor een telefonische intake of een afspraak om uw vraag te bespreken op uw kantoor. Bij een geschikte kandidaat heeft u binnen enkele dagen één of meerdere cv’s. U kunt altijd vrijblijvend kennismaken met de voorgestelde kandidaten. 

Andere interim-medewerkers

Natuurlijk kunnen wij ook andere interim-medewerkers leveren, denk aan een beleidsadviseur Wonen, hrm-adviseur/medewerker, duurzaamheidsadviseur of bestuurssecretaris. Ook zij hebben alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om snel en gedegen de werkzaamheden op te pakken.

Recente plaatsingen van interim-managers en -medewerkers:

  • Beleidsmedewerker Ruimtelijke Zaken (Volkshuisvesting), gemeente Putten
  • Teamleider Wonen, Woonveste
  • Procesconsultant/projectleider ICT, Wetterskip Fryslân
  • Administratief expert in het transitieproces, Bouwvereniging Huis en Erf
  • Manager Vastgoedbeheer, ZOwonen
  • Adviseur Wonen, gemeente Zoetermeer

 Hier vindt u een overzicht met onze interim-managers (associés).

 

 

John van Es

senior adviseur HR & MD
Werving & Selectie, WNT
tel. 06 25 05 18 18
j.van.es@atrive.nl

John van Es