Menu

Bij Atrivé werk je vanuit je persoonlijke passie aan oplossingen en allianties. Daarvoor biedt Atrivé je de mogelijkheden en de ruimte.

Atrivé zoekt nieuwe adviseurs die inspireren en geïnspireerd willen worden

Wie wil samen met circa 35 bevlogen adviseurs onze dienstverlening versterken. We zoeken gedreven mensen met energie en maatschappelijke betrokkenheid. Mensen die samen met onze klanten betekenis willen geven aan maatschappelijke uitdagingen waar overheden, regio’s, woningcorporaties, bewonersorganisaties en andere maatschappelijke organisaties voor staan.

We zijn sterk in het tot stand brengen van samenwerking en verbinding. We doen dat bij onze klanten én hun partners. De uitdagingen waar we aan werken, bestrijken een breed palet aan onderwerpen. We werken onder andere aan verduurzaming, wonen & zorg, organisatieverandering, legitimatievraagstukken, vastgoedstrategie, governance, prestatieafspraken, woonvisies, fusie & samenwerking, bedrijfsvoering, HRM en (huurders)participatie.

Hoe wij werken

Ons logo beeldt uit hoe wij werken. Samen met onze klanten banen wij regelmatig nieuwe olifantenpaden. We zijn een groep eigenwijze adviseurs die staan voor vernieuwing en creativiteit, maar ook voor betrouwbaarheid en degelijkheid. We zijn flexibel, houden van een prikkelende dialoog, zoeken verbinding en lunchen samen. We werken vaak samen in projecten, bieden elkaar feedback en dragen zorg voor onze eigen ontwikkeling. We willen fris, vrolijk en gelukkig zijn in ons werk, en dat lukt ons behoorlijk. Dat doen we door elkaar de ruimte te bieden, respectvol met elkaar om te gaan en elkaar het beste te gunnen.

Welke kansen liggen er voor jou

Als professionals groeien we elke dag. Als bureau doen we dit ook. We willen graag nieuwe kleuren aan ons palet toevoegen, daarom zijn we ook zoek naar een:

Wij bieden:

  • Een ongekend goede werksfeer; prettig, informeel en dynamisch
  • Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit bij het inrichten van je werkzaamheden
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur
  • Zelfstandigheid & verantwoordelijkheid
  • Een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring, opleiding en vermogen tot zelfstandig acquireren)
  • 30 vakantiedagen, laptop, telefoon en indien benodigd een auto van de zaak
  • Een werkplek waar jij dat wilt: bij de klant, op kantoor in Utrecht, thuis of onderweg. Onze klanten zitten namelijk door het hele land. Reizen maakt dan ook een deel uit van de functie.

Is je interesse gewekt? En wil je samen met ons en onze klanten dagelijkse verschil maken in de wereld van het wonen, vanuit een dynamische werk- en leeromgeving?  Klik op de vacaturelinks en solliciteer of mail naar info@atrive.nl.

 

Contactgegevens

Adres:
Australiëlaan 5
3526 AB Utrecht

Telefoon: 030 693 60 00

E-mail: info@atrive.nl