Print

Frans van Miltenburg

bouwkostenadviseur

Een ruime ervaring op het gebied van bouwkostenmanagement is erg belangrijk. Maar ook betrokkenheid, betrouwbaarheid en kundigheid zorgen al vele jaren voor hechte relaties met mijn opdrachtgevers. Bouwkostenbegeleiding op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratieprojecten tijdens het gehele proces kan een belangrijke bijdrage aan de kostenbeheersing leveren. Voor het controleren van begrotingen wordt mijn inzet veel gevraagd en hier ligt ook mijn passie.

 

Op een verantwoorde manier aangeven waar de mogelijkheden liggen en met een resultaat komen dat tot grote tevredenheid leidt voor alle partijen. Bel gerust voor een afspraak waarbij ik u kan overtuigen van de vele mogelijkheden. Een bouwkostenadviseur verdient zichzelf altijd heel gemakkelijk terug

Trefwoorden: Vastgoed, Financiën & Treasury

Projecten door medewerker

 • Begroten bouwkosten en onderhoudsprijzenboeken

  Het bouwkosten-kwaliteitsbureau van Atrivé als besparingsfactor.

 • Controle begroting bouwkosten

  Kostenbegrotingen controleren is het afstemmen van kosten op kwaliteit. Wij zorgen voor besparingen tot wel 25% op de oorspronkelijke aanneemsom.

 • Onderzoek meerwaarde Interne Aannemerij

  De businesscase Interne Aannemerij laat zien dat met gerichte investeringen de efficiency en de productiviteit aanzienlijk verbeterd kunnen worden. En dat de dienst concurrerend is met externe aannemers.

 • Scenarioanalyse wooncomplexen

  Op basis van mogelijke scenario’s complexstrategieën uitwerken tot ingrepen en (exploitatie)begrotingen. Dit geeft de informatie die nodig is voor heldere keuzes

Andere Atrivé medewerkers

Patrick Eichelsheim

Patrick Eichelsheim

adviseur personeel & Organisatie

Robert van Bendegem

Robert van Bendegem

Business leader Strategie & Samenwerken

Wilfried Stribos

Wilfried Stribos

adviseur en interim-manager

Harm Leijssen

Harm Leijssen

senior adviseur samenwerking

Janine Boers

Janine Boers

directeur

Alle Atrivé medewerkers

Weblogs door medewerker

Naar alle weblogs