Print

Vacatures van onze relaties

Wij werven voor andere organisaties

Laatste nieuws van Atrivé

Informatie uit de organisatie

 • Halen corporaties hun duurzaamheidsdoelen voor 2020?

  26 maart 2015

  Steeds meer corporatiewoningen hebben een groen energielabel (A of B), blijkt uit publicatie van Energiebesparingsmonitor SHAERE op dinsdag 24 maart. Het aantal woningen met zonnepanelen verdubbelde zelfs! Om aan de door de corporaties gezamenlijk gestelde doelen voor 2020 te voldoen zijn toch nog meer investeringen nodig. Atrivé adviseur Bart Jansen werkt mee aan de SHAERE en is nadrukkelijk betrokken bij het duurzaamheidsbeleid van corporaties door het land.

  Lees meer
 • Verkennend onderzoek samenwerking plattelandscorporaties Stedendriehoek

  11 maart 2015

  Een mogelijke fusie tussen Woningstichting Brummen en Sprengenland Wonen, IJsseldal Wonen gaat zelfstandig verder en meer onderlinge afstemming op strategisch niveau tussen de drie corporaties.

  Lees meer
Naar alle nieuwsberichten

Wat houdt ons bezig?

Weblogs van onze medewerkers

 • Opgave langer zelfstandig wonen vraagt om structurele aanpak

  09 maart 2015 - door Anita Lahuis

  Langer zelfstandig wonen wordt door de overheid gestimuleerd en sluit aan bij de behoefte van veel mensen. Het door het ministerie ingestelde ‘Aanjaagteam langer zelfstandig wonen’ pleit voor een integrale benadering door gemeenten van de opgave wonen en zorg en stimuleert regionale samenwerking. Hoe pakt u dat aan? Dit illustreren wij hieronder met een aantal projecten die wij uitgevoerd hebben voor regio’s en gemeenten.

  Lees meer
 • Uw toezichtsvisie de routine voorbij

  23 februari 2015 - door Mieke Hanemaaijer

  Het zijn mooie discussies die er spelen rond de publicatie van Atrivé over maatschappelijk gedreven governance. Eén van die discussies gaat over de toezichtvisie. De herkenning is daar.

  Lees meer
Naar alle weblogs