Print

Vacatures van onze relaties

Wij werven voor andere organisaties

Laatste nieuws van Atrivé

Informatie uit de organisatie

 • woonbewust

  Woon Bewust in het nieuws

  24 november 2014

  Woon Bewust is een campagne om inwoners bewust te maken van de mogelijkheden om comfortabel en veilig zelfstandig thuis te wonen en energie te besparen.

  Lees meer
 • Atrivé en Woonstad Rotterdam ontwikkelen aanpak verduurzaming VvE’s

  18 november 2014

  VvE’s zijn binnen de corporatiesector op het gebied van duurzaamheid lange tijd geen aandachtspunt geweest. Mede als gevolg hiervan loopt de verduurzaming van VvE’s achter op de rest van het corporatiebezit. De gemeente Rotterdam heeft de corporaties uitgedaagd een pilot te starten betreffende verduurzaming van VvE’s. Woonstad Rotterdam en Atrivé hebben deze vraag direct opgepakt en aan de hand van een menukaart een unieke aanpak met bewonersparticipatie ontwikkeld.

  Lees meer
Naar alle nieuwsberichten

Wat houdt ons bezig?

Weblogs van onze medewerkers

 • Toetsingskader uit visitatie vraagt om toezichtsvisie

  27 oktober 2014 - door Robert van Bendegem

  In visitatiemethodiek 5.0 wordt mede aan de hand van een actueel en toereikend toetsingskader binnen het prestatieveld Governance gekeken of de corporatie in control is. In samenhang met een dergelijk toetsingskader blijft de visie van de RvC op het toezicht nog te veel onderbelicht. ‘Wat is in relatie tot de opgaven effectief toezicht?’, ‘Wat betekent dit voor de relatie met bestuur en stakeholders?’ en ‘Hoe maken we met oog voor onze eigen rol & positionering de governance toekomstbestendig?’ Kortom, aantonen dat je in control bent is belangrijk, maar een visie over de betekenis hiervan biedt meer vertrouwen.

  Lees meer
 • Duurzame tijden!?

  15 september 2014 - door Matthijs Nijboer

  Er is veel aandacht voor duurzaamheid in het najaar. Elk jaar weer, tegelijkertijd dringt steeds meer het besef door dat het niet om aandacht gaat, maar vooral om daden. Gedrag en handelen van mensen, patronen veranderen.

  Lees meer
Naar alle weblogs