Print

Vacatures van onze relaties

Wij werven voor andere organisaties

Laatste nieuws van Atrivé

Informatie uit de organisatie

 • Zelfevaluatie Raad van Toezicht woningcorporaties zorgt voor scherpere governance

  16 januari 2015

  De rol van toezichthouder, adviseur én werkgever is in het huidige corporatielandschap voor een Raad van Toezicht uiterst complex. Atrivé begeleidt zelfevaluaties van Raden van Toezicht en kan door middel van een efficiënt zelfevaluatietraject een mooie aanzet geven om de governance van corporaties verder te optimaliseren.

  Lees meer
 • Regionale woningmarkten in nationaal perspectief

  13 januari 2015

  Migratie binnen Nederland heeft een sterk regionaal karakter. Wanneer we verhuisrelaties tussen gemeenten relateren aan het aantal inwoners, dan komt heel duidelijk naar voren dat er sprake is van regionale woningmarkten. Binnen de Randstad zijn de sterkste verhuisrelaties. Daarnaast komen de Brabantse stedenband, de aantrekkingskracht van Groningen en de hechte stadsregio Arnhem-Nijmegen duidelijk naar voren.

  Lees meer
Naar alle nieuwsberichten

Wat houdt ons bezig?

Weblogs van onze medewerkers

 • Een bezonnen 2015 (1/2)

  21 januari 2015 - door Ronald Franken

  De overheid versmalt nogmaals bestaande mogelijkheden voor zonprojecten - effect voor woningcorporaties.

  Lees meer
 • DO resultaatgericht uitbesteden. Acht tips en suggesties.

  09 december 2014 - door Daan Dorr

  Steeds meer woningcorporaties overwegen om het dagelijks onderhoud op resultaat uit te besteden aan één of meerdere onderhoudsbedrijven. Met andere woorden, het onderhoudsbedrijf krijgt het gehele proces in handen en rekent af voor een vast bedrag per vhe. Er wordt veel over gesproken, nog maar weinig woningcorporaties hebben er ervaring mee. Uitwisseling van ervaringen is noodzakelijk om tot best practices te komen. Acht tips en suggesties om de discussie binnen uw woningcorporatie te stimuleren.

  Lees meer
Naar alle weblogs