Menu

Nieuwe tweedaagse van de P&O Kring Zuid over integriteit

Donderdag 20 en vrijdag 21 september heeft de P&O Kring Zuid weer haar tweedaagse. Onderwerp is dit maal integriteit en integer handelen van de hr-medewerker. Geef u snel op; in elk geval vóór 12 september.

Het programma is nieuw, de locatie is bekend (de Bottelroos in Moergestel) en de kok heeft nu ons diner opgeschaald naar haute cuisine. Wij hebben er iets moois van gemaakt en hebben er weer zin in!

Een thema wat onze aandacht verdient en actueel blijft binnen onze professie en de context waarbinnen wij werken is integriteit en integer handelen. Als hr-medewerker loop je namelijk geregeld tegen moeilijke en lastige dilemma’s aan. Wat is dan de juiste manier van handelen, welke acties kun je nemen, wat gebeurt er bij jezelf, wanneer kom je in actie of laat je het los? Wat doe je als een collega jou iets in vertrouwen vertelt, maar jij weet dat het niet integer is?

Samen met Nathalie van Hooff (docent hrm aan de HU en oprichter van de Hogeschool voor toegepaste filosofie) en Anouk Oude Vrielink (collega Atrivé) gaan wij op onze  ‘eigen’ wijze het gesprek met elkaar aan. Een gesprek waarin filosofie, integriteit en ethiek ingrediënten zijn om tot een eigen beeld te komen. Met elkaar spelen wij het integriteitsspel op basis van praktijkvoorbeelden. Daarmee wordt onze interne integriteitspas gevoed en groeien wij in ons bewustzijn over het herkennen van integer gedrag.

Uitstekend toepasbaar binnen de eigen organisatie!

Tijdens de tweedaagse overnachten we in De Bottelroos, te midden van schitterende omgeving van de Oisterwijkse bossen. Net zoals voorgaande jaren gaan we 's avonds samen heerlijk koken tijdens een kookworkshop.

In verband met de organisatie van allerlei zaken vragen wij je om uiterlijk vrijdag 12 september te laten weten of je erbij bent.

De kosten zijn voor leden van de P&O Kring Zuid € 75,- en voor niet-leden € 175,- (exclusief btw).  

Deel deze pagina op:
 • Ismay Huisman

  adviseur HRM & organisatieontwikkeling
  06 31 68 52 46

  i.huisman@atrive.nl

  Anouk Oude Vrielink

  senior adviseur HR
  06 23 37 33 91

  a.oudevrielink@atrive.nl