Menu

Vacature lid RvC met profiel 'Governance & organisatie/Financieel & control

Woningstichting Gouderak is een kleinschalige, lokaal verankerde partner in het dorp Gouderak. Als dorpscorporatie levert zij haar bijdrage aan de vitaliteit en leefbaarheid van de kern van Gouderak. Woningstichting Gouderak beheert 350 woningen in het dorp Gouderak binnen de gemeente Krimpenerwaard.

Wegens het vertrek van een van de leden is de RvC op zoek naar een gedreven en enthousiaste 

            commissarissen met het profiel ‘Governance & organisatie/Financieel & control’


Voor de volledige vacaturetekst klik hier.

Procedure

De selectiecommissie bestaat uit een lid van de RvC. De directeur-bestuurder is als adviseur aan de selectiecommissie toegevoegd. Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure. De selectie zal plaatsvinden conform de voorgeschreven competenties en richtlijnen van de Autoriteit woningcorporaties. De procedure wordt begeleid door John van Es van Atrivé. Voor aanvullende informatie kunt u contact met hem opnemen (06 25 05 18 18). Het eerste oriënterende gesprek vindt plaats bij Atrivé in Utrecht en is gepland op 18 september 2017. Het tweede gesprek zal plaatsvinden met de selectiecommissie bij Woningstichting Gouderak.

Interesse?

Herkent u zich in dit profiel voor de RvC van Woningstichting Gouderak? Dan ontvangen wij graag uw schriftelijke motivatie en curriculum vitae voor 11 september 2017. Deze kunt u mailen naar sollicitatie@atrive.nl.

Deel deze pagina op:
  • John van Es

    senior adviseur HR & MD,
    werving en selectie & WNT
    06 25 05 18 18

    j.van.es@atrive.nl