Menu

Vacature 2 leden RvC woonstichting De Zes Kernen (gesloten)

Woonstichting De Zes Kernen is in 1994 opgericht. We beheren ruim 1.300 woningen in de groene (voormalige) gemeente Bernisse. Ons motto is Buitengewoon wonen in Bernisse. De gemeente is vernoemd naar het riviertje de Bernisse, dat samen met natuurgebiedjes, weilanden en bos een aantrekkelijk landschap vormt. De woonstichting ontleent haar naam aan de middeleeuwse plaatsjes Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland, de zes kernen van gemeente Bernisse.

Woonstichting De Zes Kernen zoekt voor haar raad van commissarissen

                                                                   twee commissarissen

één met aandachtsgebied vastgoedsturing, -ontwikkeling en -beheer
één met aandachtsgebieden personeelsmanagement en juridische vraagstukken
waarvan één op voordracht van Huurdersvereniging Bernisse

Voor de volledige vacaturetekst klik hier.  

Reageren

Als u reageert, willen we graag weten waarom u een toezichthoudende rol ambieert, waarom bij een woningcorporatie en waarom bij De Zes Kernen.

De selectieprocedure wordt begeleid door Atti Poelstra. U kunt uw belangstelling melden tot uiterlijk 18 september a.s. via atti@attipoelstra.nl voorzien van uw motivatie en cv.
Meer informatie over de vacature kunt u vinden op www.attipoelstra.nl, over Woonstichting De Zes Kernen op www.dezeskernen.nl en over Huurdersvereniging Bernisse op www.huurdersverenigingbernisse.nl. Op de site van De Zes Kernen vindt u ook de profielschets voor de raad van commissarissen. Voordat benoeming plaats kan vinden beoordeelt de Autoriteit woningcorporaties de geschiktheid en betrouwbaarheid van de kandidaat conform hun  Beoordelingskader.
De eerste gespreksronde vindt plaats op 22 september a.s. overdag in Utrecht. De tweede gespreksronde is op 26 september a.s. (’s middags en ’s avonds) bij De Zes Kernen. Een persoonlijkheidstest is onderdeel van de procedure. 

Deel deze pagina op:
  • Atti Poelstra

    geassocieerd adviseur
    interim-management & werving en selectie
    06 25 05 17 51

    a.poelstra@atrive.nl